Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gumival védekezők. Heti-havi szinten kb mennyit költetek gumira? Mennyit használtok? Csak nekünk kerül ilyen sokba? :S Heti 1,5 doboz masculan elfogy. Ami 1300ft hetente.
Figyelt kérdés
2010. jún. 27. 01:47
1/22 anonim válasza:
Aki dugni akar úgy h ne legyen gyerek, az fizesse ki azt a pénzt!
Cigire, piára, bulikra, újj rucikra(l) van pénz akkor erre is van.
Elfajzott fiatalság, el vannak kényeztetve, és sír a szájuk.
2/22 anonim válasza:
Első mekkora fos, ki kérdezte itt a sirámját...:S Egyébként igen, sajnos elég drága mulatság, mi úgy szoktuk megoldani, hogy felesbe fizetjük.
3/22 anonim válasza:
Én ugyan fogamzásgátlót szedek (ami szerintem jobban megéri anyagilag, mivel nekem pl. 6000 Ft/ 3 hó és ezért cserébe annyiszor lehet csinálni hetente, ahányszor csak akarod...), de egyszer találtam az alábbi linket. Hátha jól jön (de azért még ajánlom a fogamzásgátlót, persze ott nemcsak az anyagiakat kell átgondolni...) ;) A hozzászólásokat olvasd el, ott írják, hogy megbízható: [link]
19/L
4/22 anonim válasza:
mi is közösbe, úgy nem olyan drága, de ez a link amit küldtek ez tetszik
5/22 anonim válasza:
mindig én veszem sajnos. heti 2-3x veszek egy 3 darabos csomagot. 669ért veszem.
6/22 anonim válasza:
nem kell eldobni, lehet azt többször is használni, ki kell mosni ultrás vízzel meleg vízben,vagy tegyed be a mikróba és melegítsd rá a farkadra , le se kell utána már venni XD
8/22 anonim válasza:
utolsó...ott a pont:) leszédültem xd....
de jó a sima nejlon zacsi :))
xd
9/22 anonim válasza:
én öngyújtóval melegítem a farkamra az úgy is hat? xD
10/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm, rendeltem, remélem tényleg jók.
2010. jún. 27. 16:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!