Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Domináns pasik, az a "jobb" szub nő aki jobban bírja a kínzást, fájdalmat?
Nem dehogy
Nem minden Sub mazo
És nem minden mazo sub
Ezt jobb ha észben tartod
Ezt nőként írom
Általában ritka hogy 2 Sub nő közül lehet választani.
Az attól függ ki mit szeret csinálni egy subbal.
És igen ez szadizmus. Egy mazoista nő nem feltétlen sub.
Ha kínozni akarsz egy nőt mazoistát keress
a fájdalom az sm-hez, a szubság a ds-hez tartozik.
Nekem a ds ág a vonzó, azt választom, amelyik alárendelődőbb, engedelmeskedőbb, nevelhetőbb.
45/F
A fajdalom turo kuszob nem a legfontosabb legrelevansabb kriterium.
Azt valasztanam aki jobban be tud hodolni, engedelmesebb, alazatosabb.
Inkabb egy okos intelligens meg ha csak soft is, mint egy buta egyszeru mazoista.
Engem a ds és az sm része is érdekel, és igen, számít, hogy hogy tűri a fájdalmat. Nem az egyetlen szempont, talán nem is a legfontosabb, de szempont.
Erőszakoskodni nem vagyok hajlandó, azokkal sem, akiknek amúgy arra lenne ígénye, ezért ha rosszul bírja a fájdalmat, akkor nem fog működni a viszony.
Ismeretlenül, tényleges teszt nélkül nem lehet megmondani, hogy ki bírja jobban vagy kevésbé. Ráadásul személyenként változó az is, hogy melyik testrészen milyen fájdalmat visel jól vagy rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!