Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan Sub nő aki a mellkínzást is szereti?
Figyelt kérdés
Miket élveztek?2023. nov. 15. 22:35
21/28 anonim válasza:
Feleségem tréningezem. Kötözöm a nagy cs*cseit, csipeszelem a bimbóit.
Sajnos kevés szabadidőnk van.
22/28 anonim válasza:
Én akár a 21-es felesége is lehetnék,de nem vagyok,az rám is igaz, hogy nagy logós melleimen a bimbokat huzogatja, szinte feji, csipeszeli és gyurmázza durván a csöcseimet.
23/28 anonim válasza:
Csipeszt ez a viaszt szeretem. Manuálisan, ha a bimbóim húzogatják, sodorják. Erősebb markolászás is rendben van szívassal. Kötözés es elkötés viszont nem.
24/28 anonim válasza:
Nagy melleim vannak nagy bimbókkal. Szeretem ha kötözik, jó szorosan, szeretem a csipeszeket is, meg ha ujjal satuba fogják, húzzak a bimbókat. Ha viaszt csepegtetnek rá. Korbacsolas is jó bár akkor kap a popsim meg a puncim is rendesen. A viaszt a puncimra is szeretem.
25/28 A kérdező kommentje:
24; Nagyon jó! Köszönöm a választ ment is a zöld kéz!
júl. 23. 05:53
26/28 anonim válasza:
Bimbócsipeszt szeretem, sodrásával és satuzás ujjal is izgató. Imádom, ha úgy fogja meg a bimbóim, mint a cigit, és közben huzogatja. Alkalmanként a viasz is is izgi. Nem nagyok a melleim, így a kötözés nem játszik, pedig mint látvány videokonferencia tetszik. Beindít, mikor látszik, hogy a bimbók annyira megduzzadnak, esetleg az erek is látszódnak.
27/28 anonim válasza:
Volt ilyen barátnőm. Nagyon szerette a mellek pofozását, csipeszeket, a bimbók tekerését.
47 F
28/28 anonim válasza:
Azt hittem szeretni fogom mert ha markolássza és csavarja az tetszik.
De semmi más.
Max az ha farkaval pofozgatja az még elmegy de inkább csak kézzel markolássza csavargassa és kész.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!