Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan Sub nő aki a mellkín...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan Sub nő aki a mellkínzást is szereti?

Figyelt kérdés
Miket élveztek?

2023. nov. 15. 22:35
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Egy bizonyos fájdalomszint fölött..
2023. dec. 11. 14:18
 12/30 A kérdező kommentje:
De az mindenkinél más és a módja is mint a csipesz ami lehet már határ esett . Van konkrét amit nem ?
2023. dec. 11. 14:25
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Nincs konkrét.Olyan durvában még nem volt részem
2023. dec. 11. 14:45
 14/30 Silverfox30 ***** válasza:
88%
Szeretőm imádja ha a mellét kínzom. Kicsit tartottam ettől. De őt ez dobja fel!!
2024. jan. 16. 18:02
 15/30 anonim ***** válasza:
92%

Erős csipesz a kedvencem meg a mell boxolás

20/L

2024. márc. 11. 15:42
 16/30 anonim ***** válasza:
91%
sub vagyok de ez nem jn be
2024. márc. 11. 19:35
 17/30 anonim ***** válasza:
40%
Én megcsavargatnám a pöcsöd kombináltfogóval, nem tennél fel ilyen kérdést többé.
2024. márc. 12. 08:41
 18/30 anonim ***** válasza:
94%
#17 Ugye tudod, hogy most ezt páran felhívásnak veszik keringőre? :D
2024. márc. 12. 09:29
 19/30 anonim ***** válasza:
97%

Én nem sub vagyok, inkább mazo. Mostanában fedezzük fel a BDSM világát egy extrás barátommal.

A bimbócsipesz nagyon izgi, főleg ha húzza. A bimbó csavargatás, két ujj közötti satuzás , görgetès is jó érzés. Meg a nagyon erős szívás

2024. márc. 12. 14:47
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Èn èlvezem, de csak a megfelelő kezekben ès mèrtèkben. Nem èleznèm īgy ki a tèmát egy dologra, mint a mellkìnzás. Szinte mindent tudok èlvezni, ami nem nagyon-nagyon szèlsősègesen fáj vagy okoz tartós sèrülèst, a hangsúly azon van, hogy a szubságokat èlhetem-e meg közben. A mazoizmus önmagában nem izgat. Ha a kiszolgáltatottságot, szubságot èlhetem meg általa, ès a partneremen is látom, hogy a kìnzás által èlvezi, igènyli ès megèli a dominanciát, azt nagyon èlvezem. Szóval a mazo alárendelődik a szubmisszivitásnak nálam. Persze csak akkor ha az illető közben tud ès akar is rám vigyázni. Szeretem azt is, ha szeretgetik a mellem, ha kèzzel kìnozzák picit vagy állìtható csipesszel... Viszont önmagában semmi izgató nem lenne rajta, ha csak èn akarnám ès nem a fèrfi. A szubmisszió megèlèsèben pont az az izgató, hogy kiszolgáltatott vagyok ès a fèrfi azt csinál velem, amit szeretne. Persze az èn igènyeim sem lènyegtelenek, de ilyen helyzetben arra vagyok kìváncsi, ő mire vágyik velem kapcsolatban.
2024. máj. 1. 14:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!