Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, barátotoknak engednétek, hogy valami mást is csináljon a puncitokkal?
Be akarom kenni a barátnőm punciját nutellával, de nagyon ódzkodik tőle, mondtam, hogy akkor mézzel had kenjem be neki, én meg majd lenyalom róla.
Szerinte csak viccelek, pedig nem. Komolyan gondolom, és külön megkérdeztem tőle, hogy akkor legalább a cicijére had kenjek nutellát vagy mézet, majd rácuppanok, de azt sem engedi, mert érzékeny a melle.
Akkor bevetettem az "aduászt", mondtam neki, hogy oké, akkor majd miközben alszik bekenem a punciját ezekkel a dolgokkal, aztán kinyalom úgy (ami nyilván lehetetlen, mert felébredne). Kiakadt, de nem agresszíven mondta a nemtetszését, hanem vigyorogva, hogy felejtsem el. Akkor a popsiját kenem be nutellával (igen, ott), erre azt mondta, hogy nem vagyok normális :D
Na most akkor van rá esély, hogy belemegy egyszer?
Barátotoknak engedtek hasonlót? Tejszínhab pl.
Nem engedi meg, úgyhogy álmában csinálod?
Na koma, én ezen a ponton adtam volna rád a kabátot de nagyon gyorsan.
Nem az a probléma, hogy ez egy hatalmas perverz dolog (nem az), hanem az, hogy valamit konkrétan elutasít és ezt te nem vagy képes az agyaddal felfogni.
Mi lesz a következő?
-Édes, ****hatom a *****, aztán ***** miközben ******.
- nem, szó se lehet róla, nekem ez nem fér bele.
-Jó, akkor megvárom míg a műtéted után mélyaltatásban leszel, és akkor majd jól megerőszakollak, hihihi!
Hát ha egy pasi annyira finnyás hogy minden szart a pinámra akár kenni mert csak úgy tud egy tiszta ápolt egészséges puncit kinyalni
Akkor inkább ne nyaljon.
Elveszi a kedvem az egésztől
Én se mártogatom csokival senki farkát a tiszta ápolt egészséges fszra se kell semmilyen idióta kence
N29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!