Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak férfiak , akik már évek óta nem nyúltak a feleségeikhez , helyettük viszont más férfiak kefélik a feleségüket ?
Figyelt kérdés
2023. nov. 14. 22:26
21/34 anonim válasza:
Van ilyen, nem is kevés, persze fordítva is...
22/34 anonim válasza:
Vannak elhidegült kapcsolatok, de a nők nagyrésze szereti ezt a dumát, hogy jaj, a férjem már évek óta, én meg még soha nem léptem félre, de csak most veled mindenben benne vagyok. Hát persze 😉
23/34 A kérdező kommentje:
17 /
Nálunk pont ez a probléma , beletaláltál .
2023. nov. 15. 11:27
25/34 A kérdező kommentje:
24
Te vagy a férj , akinek a feleségét valaki más keféli ?
2024. jan. 31. 18:45
27/34 A kérdező kommentje:
26
És mind ez a kapcsolat , hogyan alakult így , milyen okból kifolyólag s hogyan kell , vagy lehet elképzelni , mi s hogyan történik köztetek a feleségeddel és azzal a másik férfivel , vagy szeretővel ?
Írnál erről részletesebben ?
2024. febr. 1. 13:37
28/34 anonim válasza:
Nem kívánt már engem így keresett egy szeretőt. Beletörődtem. Személyesen nem ismerem.
29/34 A kérdező kommentje:
28
És ez mennyiben változtatta meg a ti kapcsolatotokat , kevésbé tisztel téged , mint férfit ahogyan azt a szerető előtt tette ?
Pontosan miben változott a viszonyotok feleségeddel , amióta van szeretője ?
Szex terén , mi történt ? - van még köztetek szexuális együttlét , vagy teljesen megszűnt ?
Miért vagy még a feleségeddel ?
2024. febr. 1. 23:22
30/34 anonim válasza:
Nem változott semmiben sem. Ugyanúgy viszonyul hozzám mint előtte. Van szex de nagyon ritka és csak miattam megy bele. Én ugyanúgy szeretem azért vagyok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!