Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak férfiak , akik már évek óta nem nyúltak a feleségeikhez , helyettük viszont más férfiak kefélik a feleségüket ?
Figyelt kérdés
2023. nov. 14. 22:26
11/34 A kérdező kommentje:
Értem .
De gondolom a feleség férje nem volt ott , vagy nem tudott róla .
A feleség mennyire volt partner a szexben , jó volt e neked és élvezte e az szexet a feleség is ?
2023. nov. 14. 23:15
12/34 anonim válasza:
#11:
Miért lett volna ott? Nem ilyen töketlen néző kategória volt.
Titkos viszony, mert még az asszonyt se tudta megdugni rendesen. Gondolom neki is volt más.
Élveztük eléggé, sokáig is tartott a dolog, nem 2 alkalmas volt.
13/34 anonim válasza:
Az én férjem meg más nőket szopat
14/34 A kérdező kommentje:
12 /
Jól tetted , legalább örömöt okoztál annak a feleségnek .
2023. nov. 15. 00:10
15/34 anonim válasza:
Nyáron taliztam egy helyes negyvenes nőcivel, akit két éve nem dugott meg a férje. El sem akartam hinni! Velem csalta meg 2 év után, mert már megunta hogy pókháló van a punciján. Elképesztő hogy mik vannak! Pedig tiszta jó nő volt! Huuuhh basszus olyan szűk volt, mint egy tinicsaj. Kikormoltam neki rendesen! :D
16/34 anonim válasza:
Charlie Sheen: "A legjobb nőt is unja valaki."
17/34 anonim válasza:
Vannak egyszerűen teljesen elhidegült kapcsolatok, ahol a szex meg röpke gondolatként sem merül már fel. De minden más még működhet jól.
18/34 anonim válasza:
Olyan is van, hogy a férj kefél más férfiakkal.
19/34 anonim válasza:
13: erre hogy jöttél rá? Miből derült ki?
20/34 anonim válasza:
Egyszer haverokkal felszedtünk egy barátnő párost, akiket végül haza kísértünk. Mi hárman voltunk kettőjükre, így elég izgalmas éjszaka elé néztünk. Arra nem gondoltunk, hogy otthon lesz a feleség is, akitől megrémültünk előbb, de ő fogott minket és egyesével kivett minket a csajoktól és lenyomott velünk egy menetet. Jó volt a két csaj is, de ez a plusz olyan emlékezetessé tette az egészet, hogy azóta is emlegetjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!