Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tudja egy nő elfogadni, hogy az előző párjának nagyobb volt?
Figyelt kérdés
Mondjuk a korábbinak volt 18-19-es, az aktuálisnak csak 14-15.2023. nov. 14. 20:03
1/9 anonim válasza:
Nekem volt olyan az exemnek 21cm volt, aztán azutáni barátoknak 13cm
Nem volt probléma az elfogadással
2/9 A kérdező kommentje:
Ámen 😄
2023. nov. 14. 20:11
3/9 anonim válasza:
Ha tudja is használni akkor elfogadja. Nem azon a +/- pár cm-n fog múlni az orgazmus. Ha valaki meg nagyméret-mániás azzal pár együttlét után abbamarad a dolog és nem lesz belőle kapcsolat.
4/9 anonim válasza:
Felesleges erre rá görcsölnie szerintem
6/9 anonim válasza:
Kb ugyanannyira minthogy az egyik szőke volt a másik meg barna. Vagyis nem számít. Nekem is volt mar mindenféle, es nem növekvő sorrendben. Ha működik es tudja használni, az a lényeg.
7/9 anonim válasza:
Volt egy pasim akinek 22cm volt. Az újakkal sem rossz a szex, de valahogy mindig érzem annak a pár extra centinek a hiányát
8/9 anonim válasza:
Igazából amikor van valaki más, akkor rá koncentrálsz és nem számít, hogy másabb. Amikor viszont nincs senki, akkor hiányzik az, amit szerettél az előzőekben. Az egyiknek a hossza, a másiknak a vastagsága, a harmadikból meg, hogy milyen sokszor tudta, stb... Ha jó a szex, nem a részletek számítanak.
9/9 anonim válasza:
A helyzet az h az exemnek olyan 18cm volt utána pasinak 13cm ,mindig itt gyakorin is azt válaszoltam h nem számít... de rakellett jönnöm h önámitas volt és.sokkal jobb ha nagyobb ,rendesen kitolti a puncimat az a kellemesen feszítő érzés... ez a kisebb mérettel nem volt meg.. 32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!