Miért nem tudják elfogadni itt az oldalon hogy valaki 25-26 éves korára nagyobb vagyonra tett szert mint más 60 év alatt se?
Mindig azt írják hogy kamu, meg illegális, illetve bűnöző, akinek van 1-2 ingatlanja vagy egy nagyobb értékű autója?
Én 24 éves vagyok mindent saját erőmből épitettem fel. 15 éves korom óta dolgozok. Most jelenleg a vagyonom (ingatlan,autó,befektetés,pénz) kb 100M Ft.
Szóval nem elérhetetlen..
Hogyan lehetnék ennyire irigyek?
Vendéglátassal foglalkozok. Kisebb büfét bereltem először, majd utána nagyobb helységet és jelenleg étel kiszállítással foglalkozunk.
Nem kérkedek, csak nem értem hogy ez miért nem hihetetlen. Az elmúlt 7 évben szinte minden nap dolgozok, szabadnap nélkül, sokszor reggeltől késő estig.
Itt az van mint rejtonel: bizonyos penzeket elkepzelni sem tudnak. Mivel az oldal anonim, ezert biztos vetitesz.
Kulonben sem dolgozhattal 15 evesen:)
En a multkor megmondtam mennyi kp-em van. Tobbet nem teszem. A vegen a vilag hazugja lettem. Mert akkor mit keresek itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!