Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Miért nem tudják elfogadni...

Miért nem tudják elfogadni itt az oldalon hogy valaki 25-26 éves korára nagyobb vagyonra tett szert mint más 60 év alatt se?

Figyelt kérdés

Mindig azt írják hogy kamu, meg illegális, illetve bűnöző, akinek van 1-2 ingatlanja vagy egy nagyobb értékű autója?

Én 24 éves vagyok mindent saját erőmből épitettem fel. 15 éves korom óta dolgozok. Most jelenleg a vagyonom (ingatlan,autó,befektetés,pénz) kb 100M Ft.

Szóval nem elérhetetlen..

Hogyan lehetnék ennyire irigyek?

2023. jan. 3. 22:43
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
Es mivel foglalkozol?
2023. jan. 3. 22:44
 2/8 anonim ***** válasza:
20%
100M Ft nem nagyobb vagyon, egy normalisabb csaladi haz ara kb.
2023. jan. 3. 22:44
 3/8 anonim ***** válasza:
78%
És miért kell kérkedni a vagyonoddal?
2023. jan. 3. 22:46
 4/8 A kérdező kommentje:

Vendéglátassal foglalkozok. Kisebb büfét bereltem először, majd utána nagyobb helységet és jelenleg étel kiszállítással foglalkozunk.

Nem kérkedek, csak nem értem hogy ez miért nem hihetetlen. Az elmúlt 7 évben szinte minden nap dolgozok, szabadnap nélkül, sokszor reggeltől késő estig.

2023. jan. 3. 22:56
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Itt az van mint rejtonel: bizonyos penzeket elkepzelni sem tudnak. Mivel az oldal anonim, ezert biztos vetitesz.

Kulonben sem dolgozhattal 15 evesen:)

En a multkor megmondtam mennyi kp-em van. Tobbet nem teszem. A vegen a vilag hazugja lettem. Mert akkor mit keresek itt.

2023. jan. 4. 06:44
 6/8 anonim ***** válasza:
38%
Nem kerkedik, hanem van egy csomo kérdés, ami ilyesmirol szol. Ha értenék, hogy az ilyen ember neki is tudna segiteni, akkor nem menne a folyamatos kamuzas
2023. jan. 4. 06:45
 7/8 anonim ***** válasza:
57%
Kérdező jöhet is a céged neve...
2023. jan. 4. 08:21
 8/8 anonim ***** válasza:
68%
Nyilvan a nép arra gondol hogy kp-t kérjen, de inkabb a tapasztalatokrol lenne szo.
2023. jan. 4. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!