Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet leküzdeni a szégyenlősséget új kapcsolatban új pasi előtt?25L
Figyelt kérdés
Nem vagyok már szűz, de nagyon szégyenlős vagyok, magától a meztelenségtől, előre érzem már hogy mennyire zavarban leszek.. mit tegyek?2023. nov. 13. 22:19
11/18 anonim válasza:
Engem nem zavarna, segítenék leküzdeni. :D
12/18 anonim válasza:
Rövid távon egy kis alkohol, hosszú távon sok szex, sok meztelenkedés.
13/18 Suetonius válasza:
Textilmetes szauna. :) Megtanít arra, hogy
a.) nem a sportszakosztály jár ilyen helyekre
b.) milyen az emberi test valójában - ez segít nagyon sokat önmagad elfogadásában. :)
32F
14/18 anonim válasza:
Kérdező! A szex és a pucérság BŰN, hitbelileg, lelkileg, erkölcsileg és józan eszű ember nem teszi, csak házastársa előtt vagy családban. Ha nem a férjed, akkor ne szexelj vele. Aki ezt elvárja, az általában nem férfi, nem nő, hanem takonykorcs. Szemérmes vagy és nem szégyenlős. És ez a helyes.
15/18 anonim válasza:
#14 Te agyoniskolázott valláskárosult... hogy is teremtette Isten Ádámot és Évát?
16/18 anonim válasza:
Pont a valláskárosultaknak köszönhető, ha egy 25 éves nő, aki a legszebb a világon - szégyelli a testét.
17/18 anonim válasza:
A 6. válaszoló jól megfogta a lényeget: először ruhában tapogassátok egymást, aztán nyúljatok a partner ruhája alá, simogassátok egymást, csináljátok sötétben, takaró alatt, végül vetkőzz le a sötétben és mehet a kéjelgés...
18/18 anonim válasza:
7# hogy jön ez ide a kérdéshez, hogy előre meghatározod, hogy nem lesz hosszú a kapcsolata????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!