Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már a második lány nevetett ki, mert kicsi a farkam! Most már akkor erre számíthatok mindig?

Kamu ez .
Mindíg felteszel ilyen kérdést, sőt már fotót is mindíg ugyan azt mutogattad itt.
Csak hogy ebben mi neked az öröm??

Ketten is kérdezték, de nem válaszoltál arra, hogy neked mekkora van.
Hidd el, hogy röviddel is lehet szexelni, sőt úgy is, hogy a nőnek is orgazmusa legyen. Megfelelő testhelyzetet kell alkalmazni: kutyapóz, oldalt fekve, misszionárus (a nő feneke legyen párnával aládúcolva).
Ne csüggedj, megérsz Te még szép napokat!

A nők kipróbálják a nagy farkat, de nem szeretik, ha olyannal dugják őket folyamatosan (kivételek persze mindig vannak).

17
Tényleg??? Ez jó. Te jobban tudod hogy én mit szeretek? Én is kipróbáltam a nagy farkat és imádom. Nem attól lesz rossz, hogy nagy a méret, hanem attól tud rossz lenni ha egy állat a pasi. De úgy alapból a nagy fasz az bizony jó dolog! 👍😉

Nos, ha úgy ítŵled meg h nem osztod meg méreted, megrekedt a dolog. Abban igazad lehet, h mérettől függetlenül gusztustalan a lányok részéről ez a viselkedés. Attol h lányok, simán lehetnek buta kis lotyók alacsony EQ-val. Van az a méret, ami alatt valóban nagyon kicsi, és ettől még igaz
lehet , h nem a méret számít, Ezeket a lányokat ne sirasd, bármekkora is a pisztoly.

Akkor te kivétel vagy, aki imádja a nagy farkat. Egy ilyen nőt ismertem aki tényleg imádta, de sokat aki egyszer ki akarta próbálni, de hosszabb távra menekült a nagy faroktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!