Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Már a második lány nevetett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már a második lány nevetett ki, mert kicsi a farkam! Most már akkor erre számíthatok mindig?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok. Most hétvégén már másodszor fordult elő, hogy az újdonsült barátnőm az első együttlét alkalmával szó szerint kinevetett, mert kicsi a farkam. Utána azt mondta, hogy ne haragudjak, de ez neki nagyon kevés, ez nem fog menni!
2023. nov. 13. 22:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
48%
Igen, erre számíthatsz. Ha az átlagnál (kb. 15 cm) kisebb a farkad, egy nőnek sem fogsz kelleni. Legfeljebb amelyik kevésbé őszinte, az nem röhög ki, hanem valami átlátszó kamu dumával hagy ott, de annál is ugyanez lesz a valódi indok.
2023. nov. 14. 08:02
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Kamu ez .

Mindíg felteszel ilyen kérdést, sőt már fotót is mindíg ugyan azt mutogattad itt.

Csak hogy ebben mi neked az öröm??

2023. nov. 14. 08:52
 13/20 anonim ***** válasza:
97%
Mennyi az annyi? Bár kinevetni mindenképp undorítóan legalja jellem.
2023. nov. 14. 09:18
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Menj prostihoz, ott nem gond nekik, sőt örülnek, próbálgasd, hogy milyen reakciók vannak.
2023. nov. 14. 10:07
 15/20 anonim ***** válasza:

Ketten is kérdezték, de nem válaszoltál arra, hogy neked mekkora van.

Hidd el, hogy röviddel is lehet szexelni, sőt úgy is, hogy a nőnek is orgazmusa legyen. Megfelelő testhelyzetet kell alkalmazni: kutyapóz, oldalt fekve, misszionárus (a nő feneke legyen párnával aládúcolva).

Ne csüggedj, megérsz Te még szép napokat!

2023. nov. 14. 11:03
 16/20 A kérdező kommentje:
Nem gondolom, hogy a konkrét méretem lényeges, azért nem írtam ki. Tisztában vagyok vele, hogy tényleg kicsi. A tapasztalatokra voltam kíváncsi, mert mindenhol arról irkalnak a "szakemberek", hogy a méret nem számít, de én ezt most már inkább lelki megnyugtatásnak látom csupán. A való életben a dögös szexi csajoknak nagyon is számít! Én sem vagyok csúnya, könnyen ismerkedem csinos lányokkal, és engem ezek a típusú lányok vonzanak. Már most is van egy újabb kiszemelve, és szerintem neki elmondom előre, hogy mire számítson. Most ez az új taktikám. (A válaszokat köszönöm, és nem én vagyok a mutogatós)
2023. nov. 14. 14:43
 17/20 anonim ***** válasza:
44%

A nők kipróbálják a nagy farkat, de nem szeretik, ha olyannal dugják őket folyamatosan (kivételek persze mindig vannak).

2023. nov. 14. 15:39
 18/20 anonim ***** válasza:
68%

17

Tényleg??? Ez jó. Te jobban tudod hogy én mit szeretek? Én is kipróbáltam a nagy farkat és imádom. Nem attól lesz rossz, hogy nagy a méret, hanem attól tud rossz lenni ha egy állat a pasi. De úgy alapból a nagy fasz az bizony jó dolog! 👍😉

2023. nov. 14. 15:57
 19/20 anonim ***** válasza:

Nos, ha úgy ítŵled meg h nem osztod meg méreted, megrekedt a dolog. Abban igazad lehet, h mérettől függetlenül gusztustalan a lányok részéről ez a viselkedés. Attol h lányok, simán lehetnek buta kis lotyók alacsony EQ-val. Van az a méret, ami alatt valóban nagyon kicsi, és ettől még igaz

lehet , h nem a méret számít, Ezeket a lányokat ne sirasd, bármekkora is a pisztoly.

2023. nov. 14. 21:02
 20/20 anonim ***** válasza:

Akkor te kivétel vagy, aki imádja a nagy farkat. Egy ilyen nőt ismertem aki tényleg imádta, de sokat aki egyszer ki akarta próbálni, de hosszabb távra menekült a nagy faroktól.

2023. nov. 17. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!