Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért akar a barátnőm mindig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar a barátnőm mindig szexelni, ha...?

Figyelt kérdés

Alapból is elég sokat vagyunk együtt, mármint a napi egy megvan, ritkább esetben kettő, hétvégén akár a kettő-három is, ha épp nagyon ráérünk.

Gyakran meg szoktam masszírozni, nyaktól bokáig, olyankor hason fekszik az ágyban csak bugyiban, használok testápolót is. Na ez általában mindig úgy végződik, hogy szexelni akar utána, függetlenül attól, hogy előtte már lefeküdtünk-e egymással. Volt olyan, hogy a masszázs utáni az aznap a negyedik volt.:P

Ez miért van? Miért izgul fel ennyire egy kis masszázstól?

2023. nov. 13. 00:22
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Egyébként nem panaszkodom, hanem értetlenkedem. Van különbség.

#4 Nem hiszem. Egyáltalán nem szokott rövid ideig tartani, van orgazmusa. :)

#9 Az más. :D Ő szexiskedik közben :D

2023. nov. 13. 09:24
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Azért ha nyaktól bokáig masszírozod, vannak erogén zónák. Nem tudom, hogy a fenekét kihagyod-e (írtad bugyiban van olyankor, de azt nem hogy milyenben, egy tangában meg azért hozzáférsz valamennyire), de ha a combjait nem, akkor gyanús, hogy az lesz az oka.
2023. nov. 13. 10:53
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem értem. Ha te bírod, akkor miért baj?
2023. nov. 13. 10:58
 14/18 A kérdező kommentje:

#12 Nem hagyom ki se a fenekét, se a combját. Mindig megkérem, hogy tegye szét a lábát, hogy jobban hozzáférjek, olyankor a puncija mellett is masszírozom. Gondolom ez az oka.

#13 Nem írtam, hogy baj. Csak érdekel, hogy mit csináljak a szokásoson kívül , ha direkt az a cél, hogy felizgassan.

2023. nov. 13. 11:18
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
#14 Ember, a puncija mellett ingerled. Jó, hogy felizgul. :D Jó, hogy nem ujjazod meg, mint a masszázs része, és úgy érzetlenkedsz ezen.
2023. nov. 13. 12:24
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha sok neked, nem bírsz vele, vagy csak megunod ezt a csajt, küld el nyugodtan hozzám! Pont ilyen kis szeximádót keresek! Akire rájön a kívánósság napjában többször is. Masszíroznám éjjel-nappal...! 😁
2023. nov. 22. 06:05
 17/18 anonim ***** válasza:
Örülj neki haver! Használj ki minden percet! Pár év és nem így lesz. Hidd el, nekem elhiheted.
2023. nov. 22. 07:53
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a kérdező igazából nem kérdezni akart, csak szétkiabálni, hogy micsoda jó csaja van, aki folyamatosan szexre kész.

Nyugi, ez teljesen normális, mondhatni általános. Örülj neki és használjátok ki amíg ilyen hőfokon lobog a vágy.

2023. nov. 22. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!