Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire gyakori, hogy az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori, hogy az alábbit megengedje egy nő?

Figyelt kérdés
Párkapcsolatban élő nők, mennyire gyakran engedik, hogy a párjuk az arcukra élvezzen? Ha 10-ből kéne megtippelni, mit mondasz?

2023. nov. 12. 20:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
79%
Az én párom engedi, a többi nem érdekel. 1/1
2023. nov. 12. 21:31
 12/20 anonim ***** válasza:
49%

#9 Én is ezért nem szerettem soha. Főleg análnál felfoghatatlan nekem, mikor kikapják, és maguknak verik ki. Ha már engedi popsiba, és nem lehet teherbe sem esnie, mi értelme van...

Páromnak nincs semmi problémája az arcra élvezéssel, de nekem nem jött be. Néhányszor kipróbáltam kíváncsiságból, de köszönöm, nem.

2023. nov. 12. 21:33
 13/20 anonim ***** válasza:
92%
Felőlem oda élvez ahova szeretne. Ergo ha épp arcra akar akkor oda.
2023. nov. 12. 21:43
 14/20 anonim ***** válasza:
96%
Mindenkinek engedném, akár kapcsolat, akár alkalmi. Szerintem semmi extra nincs benne. Megjegyzem, kevesen kérték eddig, jobban szeretnek szájba menni, ha már azt is lehet.
2023. nov. 12. 22:45
 15/20 anonim ***** válasza:
71%
A barátnőm jobban szereti, ha az arcát inkább kihagyom. Teljesen megértem, ha a szemébe megy, az kellemetlen érzés, a hajból kimosni meg rettenetesen macerás. Már csak tudom, mostam már a haját azután, hogy olyan lett. :D
2023. nov. 13. 00:08
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan uritheti az arcomra. Igazsag szerint barhova (kiveve haj, szem)
2023. nov. 13. 00:33
 17/20 anonim ***** válasza:
93%
Én szoktam kérni, mert nekem izgibb, mint ha a számba élvez. Sose panaszkodott senki, hogy nem akar az arcomra...
2023. nov. 13. 07:33
 18/20 anonim ***** válasza:
68%
Eddig minden nő engedte akivel voltam. Más kérdés, hogy nekem is ritkán van erre igényem, de megy ahova megy. Elég dominánsnak és határozottnak kell lenni az ágyban és bármit megengednek.
2023. nov. 13. 10:09
 19/20 anonim ***** válasza:
Csak a szemembe es a hajamba ne !
2023. nov. 25. 17:44
 20/20 anonim ***** válasza:
Magamról nem kérem de ha szeretne élvezhet az arcomra a párom.
ma 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!