Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nőknek miért csak a 15-20cm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek miért csak a 15-20cm közötti méret jó?

Figyelt kérdés

Kivéve a size queen nőknek, akiknek a nagyobb a jó.

Tudom, hogy a 15cm alattival is beérik, de most nem a "ha nincs ló, jó a szamár is" dologról van szó.

A nők méret igénye miért nem olyan változatos, mint a férfiak méretei?

2023. nov. 12. 17:47
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
19%
Mert ezzel érik el a méhszájat. Jobb érzés.
2023. nov. 13. 15:35
 12/50 anonim ***** válasza:
84%

Figyelj, azt tudnod kell ebben a témában, hogy maga a mérés folyamata... hát eléggé megkérdőjelezhető. Mindenki úgy méri, hogy minél pozitívabb eredményt kapjon. Mert ugye rohadtul nem mindegy, hogy alulról vagy felülről méred, merre áll, hol a vonalzó, mennyire nyomod a vonalzót a csonthoz a hasad alatt...

Inkább mondok egy jobb szempontot!

A nőtől függ mindig, hogy nagy-e vagy kicsi. Ő dönti el. Ha berakod és azt látod rajta, hogy "aztaqrva", akkor nagy.

Ha berakod és kb mintha mi sem történt volna, akkor kicsi.

Ha bedurvulsz, és szól, ha fáj neki, akkor nagy. Ha semmit nem reagál, akkor kicsi.

Nekem is volt olyan nő, akinél azt éreztem, hogy hatalmas vagyok (qrvajó érzés volt), meg olyan is, akinek kb a szeme se rebbent.

Ilyen ez a szexszakma...

2023. nov. 17. 07:57
 13/50 anonim ***** válasza:
89%
Azért kérdező, mert te egy komplexusos kisgyerek vagy.
2023. nov. 17. 08:04
 14/50 A kérdező kommentje:

Amihez azért szintén kell a nagyobb méret.

2023. nov. 18. 12:54
 15/50 anonim ***** válasza:
94%

Volt nőm,akinek a 18/5 farkam sem volt nagy,durva tempóban is tövig lehetett tolni neki akármilyen pózban.

A mostaninál ez nem így van,vannak pózok ahol óvatoskodni kell.

2023. nov. 18. 14:54
 16/50 A kérdező kommentje:

Akkor a korábbi size queen volt, a mostaninak meg az átlagnál picit kisebb a hüvelye.

2023. nov. 18. 16:56
 17/50 anonim ***** válasza:
90%

Huszonéves szexuális tapasztalatom alapján a legtöbb nőnek hosszú távon az átlagos farokhossz a legjobb, amihez társul egy kis extra vastagság is. Vagyis kitölti széltében a puncit.

A nők kisebb hányada élvezi tényleg az átlagtól eltérő hímtagot, általában a java része az átlagtól méretesebbet, akár a "monstert" is...

A legnehezebb helyzetben nyilván a kisfarkú pasik vannak. Nekik jól kell tudni használni és még akkor is szerencse kell, hogy olyan nőt találjanak, akinek kisebb, szűkebb a vaginája. Én is ez a típus vagyok sajnos, senki nem tehet róla, mit dobott a gép, ez egy testi adottság, amin nem igazán lehet változtatni.

Természetesen egy isteni szerencse ha egy pasinak jó méretet ad a természet, alapból magabiztosabbak tőle, könnyebb csajozniuk, még akkor is, ha nem túl jól szexelnek. De ha még tudnak is, az nyerő a nőknél.

Alapban, már látványra is izgatóbb egy szép nagy f@sz, mint egy kicsi, ezt be kell látni mindenkinek. Ha nő lennék, nekem is jobban kellene egy 20centis fallosz, mint egy 12centis, még akkor is ha fájna!

2023. nov. 19. 07:39
 18/50 anonim ***** válasza:
75%

17-es nagyon jól megfogalmazta,ment a pont.

Én a 15-ös hozzászóló vagyok,engem szerencsére jól megáldott a természet.(nem óriási,csak valós 18/5,és tudom is használni)

Emiatt mindig lenyűgőzöm a nőket az ágyban,(nem kizárólag a méretemmel)olyan még nem volt aki nem kért volna folytatást.Megjegyzem,tőlem meg máshol vett el a természet...

Sok szexparterem volt,és van is az elmúlt években,és beszédtéma köztünk a méret,mindig kifaggatom őket a kérdésben.Örülnek a hosszabbnak,de inkább a plusz vastagságnak,de egy teljesen átlagossal is lehet jó a szex nekik.Főleg,ha a kisebb farkú pasi másban jobb,pl.kinézetre,kedvességre,magabiztosságra,érzelmileg stb.szóval a méret mellett nagyon számítanak más dolgok is.Az egyik nimfo nőm pl.egy sokkal kisebb méretű pasival csalja évek óta a férjét.

2023. nov. 19. 08:30
 19/50 A kérdező kommentje:

Ezek centiben mik? Amúgy jól írtad. Ezért hülyeség a "nem a méret a lényeg".

2023. nov. 19. 09:55
 20/50 anonim ***** válasza:
63%

Nincs ezen mit szépíteni gyerekek. A nagy pénisz a jó, a kicsi nem. Persze, szokták hangoztatni a bullshiteket, hogy nem a méret a lényeg, meg blablabla. De igen, alapvető tényező. Aki fel tud mutatni egy 17/4 farkat, annak a nője örülni fog, jobb lesz a szex, magabiztosabb lesz az életben, férfiasabban fogja érezni magát.

Sajnos nekem sincs túl nagy (pedig még magas is vagyok!). Bele kell törődni, hogy hol vagyunk a táplálékláncban. Feleségem nekem is szokta néha mondani, hogy tökéletes, pont megfelelő, de nem hiszek neki.

Nem hiszek neki, mert szex közben nem ezt tapasztalom. Mert rendszeresen kicsúszok belőle, amikor ő is elkezd rámozogni. Érzem én, hogy akarná még jobban érezni... csak hát a fizikai adottságaim határait én sem tudom átlépni. De tudom, hogy egy nagyobb farokkal már rég orgazmusa lett volna.

Mi a megoldás? Bele kell törődni abba ami van, és le kell sz*rni, hogy mi a jó a nőnek. Mert ha ezen kezdesz el agyalni, az annyira megöli a lelked, hogy utána már fel sem fog állni.

2023. nov. 19. 11:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!