Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Inkább nőknek szól a kérdés. Tényleg érezhető ha fiatal(16-24) közötti pasival szexel, vagy(40-50) közöttivel? Itt inkább a keménységre, és a gyorsabb újabb lehetőségre gondolok.
Nem feltétlen
Mik egy fiatal gyorsan legyet is reptiben addig egy 40+os pasi arra is idafigyel hogy hogy nekem jó legyen .
Magyarul egy idősebb férfival. Minőségibb szexet élhetek meg
N
Legalábbis nekem ez a tapasztalatom
Persze ha szét szívtad cigivel q vér keringésed akkor nem leszel olyan kemény mint egy 20 vagy 39 éves
Miért írtam 39et baszki
Na mind1 de azért 16 éves gyerekkel dugni is meredek
5 szerintem ha nincs e.ü. gond akkor nincs baj a keménységeddel
Szimplán vagy egy lotyó az asszony vagy közeleg a klimax és megbolondulnak a nők ilyenkor a fszé érzik az idő múlasat és ugyan azt a rajongás figyelmet akarják mint anno. Zsenge 20-on évenként
N
Én sok pasival voltam már, ez alapján mondom, hogy nekem sokkal jobb fiatalabbakkal: feszesebbek, szenvedélyesebbek, jobban bírják, van, amelyiknek elélvezés után is ugyanúgy áll és mehet egyből a kövi menet, 40 felettivel csak pénzért voltam, ingyen nem lennék.
Ja és nekem a fiatalabbakkal sem volt olyan gondom, hogy ne figyeltek volna oda rám. Csinálták szájjal/kézzel nekem is, hogy elmenjek. Semmi köze az ember életkorának ahhoz, hogy egy önző f*sz-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!