Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Inkább nőknek szól a kérdés. Tényleg érezhető ha fiatal(16-24) közötti pasival szexel, vagy(40-50) közöttivel? Itt inkább a keménységre, és a gyorsabb újabb lehetőségre gondolok.
A férjem 45 éves,ugyanolyan kemény,mint 20 éve,és ugyanugy bírja órákig is,ha van idő.Van olyan fiatal,akinek fel se áll,és két percnel tovabb nem birja.
Ez csak kifogás.A hiúságának jól esik,hogy fiatal fiú akarja.Pedig azok csak örülnek minden potya puncinak.
Biztos van kivétel a fiatalok és idősebbek közt, de én is azt tapasztaltam, hogy egy 40+ os pasinak már nagyon nem olyan kemény a farka, mint a fiatalabbaknak
Akikkel én voltam, az ingerküszöbükbis lehet magasabb volt. A legtöbb inkább popsiba akarta.
A fiatalok meg baromi hamar nagyon kemények és nem voltak ennyire popsira ráállva.
De mondom, ez csak 1 személyes tapasztalat
Egyébként ha kapcsolatban lennék, nyilván nem hagynám el a párom amiatt, mert az idő előrehaladtával nem olyan kemény már neki. Mármint ez gondolom természetes. Nekem se lesz mindenem olyan feszes, mint 25 éves koromban
Igen. Sokkal jobbak a fiatal fiúk. De számít a méret is, mert egy 14 centissel semmit nem érzek akár milyen kemény. Szeretem ha rendesen kitőlt, ez pedig csak akkaor van ha méretes és kemény is.
Hatalmas különbség van egy hoszon vagy negyven között.
Az odafigyelés pedig nem kor kérdése. A fiatalok is lesik hogy mivel tudnának lenyűgözni. Az exem hozzájuk képest egy tutyi-mutyi volt.
19
Úgy már biztos nem fog kelleni egyiknek sem. Csak a szexet akarják a feleségedtől, nem a fejfájást, a mennopauzás tüneteket, nem akarják pénzelni sem. Nem kell nekik a hiszti sem amikor rájön.
A fiataloknak jól jön hogy nem kell érte küzdeni, ingyen szopathatják, dughatják orrba szájba. Utána van mivel hencegni a haveroknak.
Eltelik még pár év, lógnak a mellei, zsírpárnás lesz lóg a segge, a kutyának nem fog kelleni. Majd akkor használhatod te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!