Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Inkább nőknek szól a kérdés....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Inkább nőknek szól a kérdés. Tényleg érezhető ha fiatal(16-24) közötti pasival szexel, vagy(40-50) közöttivel? Itt inkább a keménységre, és a gyorsabb újabb lehetőségre gondolok.

Figyelt kérdés
Nem vagyunk prűdek, így mostanában nyitottunk mások felé. De nálunk vagy párcserés szex van(volt), vagy egyszer a feleségem, egyszer én találkozok mással. Nemrégen egy nagyon fiatal srác rádumálta egy randira, és azóta minden megváltozott. Itthon sem akar semmit, de párcserés szexben sem szeretne részt venni. Azt mondja, hogy sajnálja de valahogy sokkal keményebb a fiatalabbaké, és most jött rá, hogy fiatalabbakkal akar lenni.

#Jobbak a fiatalok?
2023. szept. 17. 13:16
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
84%
Nem biztos, hogy a fiatal keményebb az ágyban. Nekem volt egy 48 éves pasim, ő sokkal keményebb volt, mint a húsz évesek. N
2023. szept. 17. 13:48
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
#10 persze, de ez logikus is, hiszen a tesztoszteronszint 17 évesen a legmagasabb a férfiakban, utána fokozatosan csökken.
2023. szept. 17. 13:49
 13/27 anonim ***** válasza:
Mindkét korosztálynak megvan a maga szépsége.
2023. szept. 17. 13:50
 14/27 anonim ***** válasza:
62%

A férjem 45 éves,ugyanolyan kemény,mint 20 éve,és ugyanugy bírja órákig is,ha van idő.Van olyan fiatal,akinek fel se áll,és két percnel tovabb nem birja.

Ez csak kifogás.A hiúságának jól esik,hogy fiatal fiú akarja.Pedig azok csak örülnek minden potya puncinak.

2023. szept. 17. 14:10
 15/27 anonim ***** válasza:
79%

Biztos van kivétel a fiatalok és idősebbek közt, de én is azt tapasztaltam, hogy egy 40+ os pasinak már nagyon nem olyan kemény a farka, mint a fiatalabbaknak

Akikkel én voltam, az ingerküszöbükbis lehet magasabb volt. A legtöbb inkább popsiba akarta.

A fiatalok meg baromi hamar nagyon kemények és nem voltak ennyire popsira ráállva.

De mondom, ez csak 1 személyes tapasztalat

Egyébként ha kapcsolatban lennék, nyilván nem hagynám el a párom amiatt, mert az idő előrehaladtával nem olyan kemény már neki. Mármint ez gondolom természetes. Nekem se lesz mindenem olyan feszes, mint 25 éves koromban

2023. szept. 17. 14:23
 16/27 A kérdező kommentje:
Na igen, a feleségem sem akar elhagyni, csak szexelni akar fiatalokkal. Pedig sokat megtettünk , hogy végig jó legyen a szex közöttünk. Azt mondja így én is mehetek nyugodtam mással szexelni, nem fog problémázni. De ez így már nem házasság… Amíg csak újdonságot kerestünk, és azt is néha, jelenleg nem is lenne házaséletünk.
2023. szept. 17. 14:30
 17/27 anonim ***** válasza:
78%

Igen. Sokkal jobbak a fiatal fiúk. De számít a méret is, mert egy 14 centissel semmit nem érzek akár milyen kemény. Szeretem ha rendesen kitőlt, ez pedig csak akkaor van ha méretes és kemény is.

Hatalmas különbség van egy hoszon vagy negyven között.

Az odafigyelés pedig nem kor kérdése. A fiatalok is lesik hogy mivel tudnának lenyűgözni. Az exem hozzájuk képest egy tutyi-mutyi volt.

2023. szept. 17. 15:07
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy nem akar elhagyott mert. Felepitettetek egy egzisztenciát hozzá szokott ahhoz ami van a jó hoz és nem enged belőle de a luka meg viszket
2023. szept. 17. 15:19
 19/27 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat. Megpróbálom vele megbeszélni, de ez így nem párkapcsolat. Ha menni akar egy fiatalhoz akkor menjen, de teljesen.
2023. szept. 17. 16:08
 20/27 anonim ***** válasza:
83%

19

Úgy már biztos nem fog kelleni egyiknek sem. Csak a szexet akarják a feleségedtől, nem a fejfájást, a mennopauzás tüneteket, nem akarják pénzelni sem. Nem kell nekik a hiszti sem amikor rájön.

A fiataloknak jól jön hogy nem kell érte küzdeni, ingyen szopathatják, dughatják orrba szájba. Utána van mivel hencegni a haveroknak.

Eltelik még pár év, lógnak a mellei, zsírpárnás lesz lóg a segge, a kutyának nem fog kelleni. Majd akkor használhatod te is.

2023. szept. 17. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.