Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hányszor szoptatátok le a pasitokat egymás után?
Engem az egyik exem volt hogy miután kielégítettem, már nem kívánta aznap én viszont igen .
Volt hogy naponta 5* csinálta meg.
Engem sokáig senki nem tudott eljuttatni szájjal, még csak különösebben jó érzés sem volt, inkább semleges, nem is értettem, mit élveznek ezen mások, a párom viszont felszívta magát, és egyszer 40(!) percig szopott, de sikerült eljuttatnia.
Onnantól kezdve már minden további alkalom könnyen ment, egyfelől mert megismertem magamat, hogyan jó nekem, másfelől mert elhittem már, hogy nekem ez megy.
Volt olyan (mondjuk ez szokatlan volt), hogy 4 perc alatt 2x is eljutottam a szájába, elsőre már 3 perc után, majd egy percre rá mégegyszer.
A rekord egyébként, mikor direkt tudni akarta, mennyi megy neki, 6x volt egymásután megszakítatlanul. De az utolsó már fájt, és nem ment volna több.
Én meg mostanába sajnos szingli pasiként abszolult nem találok ilyen nőt,aki ezt megtenné nekem,ill velem...
Egyszer régebben volt ebbe részem,s sajnos azt a nőt ugymond elengedtem az életemből(tudom,rosszul tettem).
Csak akkor azt hittem,ilyen vagy hasonló nőt bármikor találok,aki ennyire figyel rám,s csakis azt lesi,én mire vágyom!
Persze nyílván ezt én is megháláltam neki többszörösen.
Viszont azóta sajnos nem találok ilyen nőt,lehet,nincs is...
Ha mégis valaki esetleg ezügyben magára ismer,úgy bármilyen üzijét szívesen,s boldogan fogadnám!
Köszönöm
Komolyan valaki azt hiszi, hogy egy névtelen, arctalan, felhívásra (szopatnék!) majd jönnek a felajánlkozó üzenetek...?
Nem, akkor sem, ha "én is meghálálom."
Kb egyenértékű azzal, mintha "főzni keresek nőt, de elmosogatok viszonzásul". Hű de vonzó ajánlat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!