Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb barátnők akik mindent együtt csinálnak előfordúl hogy együtt vagy egymás elött szexeltek pasikkal ? És ha igen akkor ez hogy jött ?
Koliszobában a szobatársnőmmel nagyon egy húron pendültünk.
Az első év végére már semmi tabu nem volt előttünk, megszerettük egymást.
Aztán mindent együtt csináltunk: a tanulástól a szexig.
Gondolhatod.
Azóta is nagyon jó barinők vagyunk.
Nekem egyetlen nő van az életemben, aki szexuális vágyat ébresztett bennem. Az egyetemen lett a legjobb barátnőm, és azóta is ő az.
És igen, mi szexeltünk is együtt (elárulom, hogy még most, több gyerekes családanyákként is), és a pasijaink közül is volt/ akit megosztottunk a másikkal.
Hogyan jött? Az első alkalom egy egyetemi buli után, amikor jelentősebb mennyiségű alkohol elfogyasztásának hatására némiképp illuminált állapotban ültünk pucéran a zuhanyzóban, ő épp szerelmi bánatban, mindketten kielégületlenül... Akkor derült ki, hogy hát mi ezt meg tudjuk oldani pasi nélkül is. Másnap, józanul sem volt kellemetlen az eset, sőt, tök természetesnek éreztük. És azóta is kitart ez az érzés.
8 - Erről beszéltem, szinte szóról szóra ugyanezek történtek velünk is.
5-ös voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!