Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érzek semmit szex közben?
Figyelt kérdés
A mostani barátommal veszítettem el 1,5 éve,és az elmúlt 1-2 hétben a szexbol semmit nem érzek.
Hosszú van neki,de nem vastag. Néha már faj,annyira tövig teszi,én ezt nem élvezem.
Mit tanácsoltok,mit tegyek?
2023. nov. 11. 18:31
2/9 anonim válasza:
Próbáld minél jobban összezárni a combod. Misszionariusban a nyakába teszed a lábad (bár hosszúnál az baromira fájdalmas lehet), vagy hason és kutyában nem kell terpesz. Térdelve a mélységet is tudod szabályozni, főleg ha nagyobb feneked van. Vagy oldalt fekve, kifliben, úgy a vékonyat is jól lehet érezni. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
N
3/9 anonim válasza:
Iszik, dohányzik? Kevésbé kemény neki, mint régebben?
4/9 anonim válasza:
Vagy túl nedves vagy, vagy nagyon tág.
5/9 anonim válasza:
A nőknek ilyen a szex. Majd rájössz 20 pasi utan.
6/9 anonim válasza:
Azt mondják, lányoknál érzelem is kell ehhez. Nem a méretről szól ez a dolog.
7/9 anonim válasza:
Meg kell találni a megfelelő pózt. Ha a századik alkalomra sem sikerül számodra is kellemessé tenni az együtlétet partner váltás segíthet.
8/9 anonim válasza:
Hason fekve összeszorított combbal feküdjón rád és úgy csináljátok. Úgy szorosabb a puncid és jobban fogod érezni a farkát.
Úgy el fogsz élvezni.
De lehet ez háton fekve is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!