Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy felkapott prosti többet ér, mint egy pedagógus, bolti eladó, ápoló, gyári operátor?
12
Annyival jobb nálunk h egész életében tisztességes munkából élt és szívvel lélekkel dolgozott .
15 semmi baj .
Nos én nem vagyok nagyképű
És nem is teszek félre milliókat
Nem rég költöztem.
Egyenlőre igen munkát keresek
És amíg nem találok illetve nem jön meg a teljes havi fizetésem
Addig viszont valamiből ki kell fizetnem az albit rezsit és a kajámat,gyógyszereimet ,Tb-met ...
De csak ennyi ..
Bízom benne hogy hamarosan munkám lesz
Hüvelyi Szexet alapból nem vállalok
Análisan szűz vagyok és nem is szeretnék úgy se aktust vállalni .
Masszírozni szoktam (sima,lingam,prosztata)
Orál
Mellszex
Illetve BDSM és fétish játékok
17 .
Nem volt könnyű hiszen eleve úgy jöttem fel hogy munka volt ígérve aztán az az ember aki biztosra mondta a munkát eltűnt és elég nagy szarba kerültem.
Napközben jól vagyok lekopogom eddig nagyon kedvesek és aranyos emberek látogatták meg
De este mindenki egyedül fekszik le a saját gondolataival és saját lelkiismeretével...
Egyáltalán nem mondom azt hogy nem visel meg lelkileg .
De az biztos hogy rosszabb lenne ha dugnának is.
Kérdező, a prosti olyan munkát vállal, amit kevesen akarnak csinálni de nagy rá a kereslet.
Téged mi tart vissza, hogy kitanulj egy keresett és jól fizető szakmát?
Látom a hőbörgés az kiválóan megy. Ha csak fele ilyen jó lenne a tenni akarásod, nem itt tartanál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!