Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintek számít a méret?
Nem számít, csak a személyiségem miatt akarnak folyton dugni velem
23F 19/5cm
A legtöbb nőnek bizonyos mértékig számít az intím méret igen, ugyan úgy ahogy számít a magasságod, az ápoltságod, a stílusod, a hangod, az anyagi helyzeted, a humorod, az intelligenciád, a kedvességed, a viselkedésed különböző szituációkban stb.
És nem lehet sorrendet tenni ezen tulajdonságok között hogy melyik a legdontosabb, ez nem olyan mint a matekban a műveleti sorrend nincs olyan hogy pl a testmagassag az fontosabb mint a humor ezért hiába sokkal viccesebb a 180cmes pasi a magánakvaló 181cmes pasi kell nekem, nem így működik.
Az eddigi legmegbízhatóbb teszt alapján, ami nem abból ált hogy a nő mondjon egy méretet, hanem 3d nyomtatott kulonbozo meretu peniszeket mutatva a kb 16,5 cmes peniszt tartottak a legjobbnak kb 12,7 cm körmérettel.
Ha neked nincs ekkora, akkor elmondok valamit. Ez a méret ez az átlag nő számára a tökéletes úgy mint ahogy az átlag nő számára a 188-193cm magasságú férfiak jönnek be a legjobban, de azért lehet látni nagyon szép, nagyon kedves lányokat, nagyon szerelmesnek a 182cm-es pasijuk mellett. Illetve ez tenyleg az atlag, van akinek a 18cm a jobb te pont ugyan annyinak meg a 14cmes.
Lehet hogy neked tenylegesen mikropéniszed van és akkor azt nagyon sajnálom. De nekem az a tapasztalatom hogy az ilyen kerdeseket 90%ban a tok atlagos meretu 14-15 centisek szoktâk feltenno, hát igen lehet nem a tökéletes 16-17 centis boyfriend dickel áldott meg téged a jóisten, de mondok valamit lehet hogy 190cm sem vagy meg lehet hogy meg tok sok mas dolog van amiben nem vagy idealis a nok tobbsegenek.
Ne erts felre nem elkeseriteni akarlak megjobban, hanem csak jelezni hogy ne csak a peniszed merete legyen minden gondolatod.
“Ha neked nincs ekkora, akkor elmondok valamit. Ez a méret ez az átlag nő számára a tökéletes úgy mint ahogy az átlag nő számára a 188-193cm magasságú férfiak jönnek be a legjobban, de azért lehet látni nagyon szép, nagyon kedves lányokat, nagyon szerelmesnek a 182cm-es pasijuk mellett.”
Azért durva a 182 centivel úgy példálozni, mintha az már meglepő lenne, hogy ilyen kis törpéknek is jut csaj. :D
Én 172 cm vagyok, de dugtam már néhány csajt, olyat is akinek előttem 2 méteres pasija volt, pedig semmi önbizalmam, hát még ha lenne…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!