Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Chris Hemsworthnak elvileg 15...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Chris Hemsworthnak elvileg 15 centis pénisze van. Így is jó pasinak tartjátok?

Figyelt kérdés

Ha eltekintünk attól, hogy milliárdos és mondjuk csak egy átlag magyar alkalmazott, akkor összejönnél vele a kis pénisze ellenére? A külseje nem változna.

Szerintem a nők nagyon nagy része jó pasinak tartja, kíváncsi vagyok, hogy ennek tudatában is.

2023. nov. 9. 19:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
Igen. Amikor ismerkedem sem látok bele azonnal a nadrágjába.
2023. nov. 9. 19:52
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
Nagy átlagnak 15 van, az mindenre elég.
2023. nov. 9. 19:59
 3/11 A kérdező kommentje:
#1 De nála már tudod. Ez a lényeg, hogy így is összejönnél vele.
2023. nov. 9. 20:01
 4/11 anonim ***** válasza:
92%
Mint már írták előttem is, mindenre elég a 15 cm. Bírom, hogy sokan a 18+ cm-ert tartják elegendőnek. Én gyereket szültem (és nem császárral), mégis tökéletesen elég a 15 cm, sőt, kutyában még néha fáj is, ha tövig tolja...
2023. nov. 9. 20:11
 5/11 A kérdező kommentje:
Gyerek szülés a tagságra van hatással. Voltam eddig két anyával. Az egyik 2 a másik 3 gyereket szült. Mindkettő nagyon tág volt. Azt nem tudom, hogy előtte milyenek voltak.
2023. nov. 9. 20:13
 6/11 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem nincs hatással a tágasságra sem. A férjem szerint ugyan olyan szűk vagyok, és én szerintem is az vagyok, mert érzem ahogy "húz" a farka.
2023. nov. 9. 20:16
 7/11 anonim ***** válasza:
92%
Jaj de kedves 6-os ne vitatkoz a kis tacskó huszonévestől mert mindjárt elmond anyunak..:-)Kedves kérdező veled csak az a baj hogy lehet a farkad 18,de az EQ -d is gondolom ekkora…
2023. nov. 9. 20:19
 8/11 anonim ***** válasza:
91%
De... ezeket az infókat honnan szeditek?! Édes istenem, ez miért jó egyeseknek? Nincs elég bajotok így is a hétköznapokban?
2023. nov. 9. 20:25
 9/11 A kérdező kommentje:

#8 több helyen olvastam már. Nem tudom, hogy igaz e, de lényegtelen. Tételezzük fel, hogy igen.

#7 Nem értékek titeket. Sok nő leírta már, hogy a nagyot szereti. Sokan, hogy csak azt élvezik. Még hossza is kevés sok nőnek és a legtöbbnek nem ideális. Vastagság meg talán még rosszabb. Szóval nem értem miért én vagyok hülye.

2023. nov. 9. 20:57
 10/11 anonim ***** válasza:
85%
A 15 centi teljesen jó. Most nem egy átlagos méret fog eltántorítani Chris Hemsworthtől.
2023. nov. 9. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!