Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egyre kevesebb a szex a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyre kevesebb a szex a kapcsolatotokban, már alig van, a töredéke annak, amit igényelnél. Mit teszel?

Figyelt kérdés
(+ Esetleg kommentben akinek van kedve válaszolni: más a helyzet, ha van gyerek/nincs gyerek? Melyiknél mit lépnél?)
2023. nov. 9. 07:52
A kérdező szavazást indított:
Szakítok vagy elválok
Beletörődöm, hogy ez van / Reménykedem a változásban, ezért maradok
Önkielégítéssel megoldom
Szeretőt tartok
Nem igazán érdekel, nekem jó így is, úgyhogy nem csinálok semmit
Egyéb, leírom kommentben
20 szavazat
 1/8 A kérdező kommentje:
Bocsi, még azt hozzáteszem a tényálláshoz, hogy minden más rendben van köztetek.
2023. nov. 9. 07:57
 2/8 anonim ***** válasza:
88%

Megbeszéltük, azóta több a szex

De már kész voltam elhagyni

2023. nov. 9. 08:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Valószínű keresek egy csaj szeretőt.29f
2023. nov. 9. 08:15
 4/8 anonim ***** válasza:

Nos először is le ülök vele beszélni

Esetleg pár terápia szexuál pszichológus

És ha 3-6 hónapon belül nem lesz változás elválnak útjaink

29N

2023. nov. 9. 08:37
 5/8 A kérdező kommentje:
2-es, hogyan sikerült megbeszélni? Mi volt a probléma?
2023. nov. 9. 09:15
 6/8 anonim ***** válasza:
87%
Nálunk másfél éve megy ez 6 éve vagyunk együtt 4 éve együtt lakunk és már többszőr próbáltam megbeszélni de csak havi 1x 2x kívánja a sexet és nem nagyon foglalkozik a témával nekem meg ez kevés de szeretem és nem akarok szakítani de nemtudom meddig megy ez.
2023. nov. 9. 11:07
 7/8 anonim ***** válasza:
92%
Próbàltam vele megbeszèlni,de nyilvàn azzal is tisztàban vagyok,hogy ez kènyes tèma,lehet a beszélgetés ront a helyzeten.Nem javult semmi.Èn viszont többször is fèlrelèptem.7 éve vagyunk együtt,kb 3 éve nincs köztünk semmi.
2023. nov. 9. 11:43
 8/8 anonim ***** válasza:
87%
Én csak olyannal lépek komolyabb hosszabb kapcsolatba, akinek ugyan olyanok a szexuális aktivitásuk mint nekem, és akkor minden rendben van!
2023. nov. 9. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!