Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor éreztétek azt hogy a hosszú ideje tartó kapcsolatotok során, elszürkült és nem olyan jó már a szex?
Figyelt kérdés
Mit léptetek ez ellen, és jobb lett e a szex, úgy mennyiségi mint minőségi szinten?2023. aug. 10. 06:39
1/6 anonim válasza:
Kb fél év után már kezdett laposodni a nagyon jóból, és kb egy év után mondhattam azt, hogy már nagyon szar. Pedig az elején isteni volt. Próbálkoztam sok mindennel tudatosan, utazások, wellness, hotel, meglepi, stb, de vagy nem is volt szex, vagy ami volt, azt is inkább hagyjuk. Most jelenleg 1-2 hetente van egy szex, így jól vagyunk. F
2/6 anonim válasza:
Úgy 8-10 év után. Volt beszélgetés, pár-szexuál-terápia, új játékok, új helyszínek, stb. Semmi sem használt.
Lett szeretőm.
Na, ő egyből használt!
5/6 Senior Séf válasza:
Az első házasságomban 3 év után, a második 24 éve tart, de semmiféle unalom eddig nem ütötte fel a fejét. Pedig nem cifrázzuk, csak egyszerűen imádjuk egymást, és ez túlsegít mindenen.
6/6 anonim válasza:
Hát sajnos 2 év után, de nem az én részemről. Ő unt rám. Próbáltam tenni ellene, nem használt semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!