Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfinak sokkal nagyobb szerepe van abban, hogy egy szexuális együttlét jól sikerüljön?
Figyelt kérdés
Igazából mindkét félnek ott kell lenni testileg és mentálisan, de a férfival végülis, ha ott van egy nedves vagina, akkor olyan rosszul dolog nem történhet. Esetleg nem szorít annyira, de fájni nem fog. Nők esetében viszont lehet kellemetlen élmény és több idő is kell csúcsra jutni.2023. nov. 8. 10:42
11/14 anonim válasza:
Amit említettem az nem a testi dolgokról szól, hanem nagyon erősen lelki.
Könnyen lehet, hogy egy nő nem a nagy szerelmével szexel igazán jókat, hanem egy pasival, akitől nem is igazán akar semmit, pont azért, mert az a csávó nem számít.
12/14 anonim válasza:
Értem , tehát érzelmek és célok nélkül , nincsenek következmények , ezért ki lehet élni bátran s felszabadultan , gátlások nélkül a színes és dús , szexuális fantázia világunkat .
13/14 anonim válasza:
Biztos van ilyen, de egészséges esetben a szerelmed azért a szerelmed, mert többek között szexuális téren is passzoltok. Ergo nem vagy gátlásos vele
14/14 anonim válasza:
Igen, ez az ideális eset, ezért is írtam az eredeti kommentben ezt kivételként.
Ha szoktál itt beszélgetni, vagy akár csak olvasgatni rájöhetsz, hogy nem olyan ritka.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!