Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsi (18 cm alatti) farkú férfiak hogy tudtátok feldolgozni hogy soha nem fognak “rajongani” megbecsülni a nők titetek?
Persze rengeteg komoly kapcsi, férj van 14-16 cm el is. És működik a kapcsolat stb. Nem erről van szó!
Hanem az egyalkalmas bulik utáni kefélgetésekre, szextárskereső oldalakon stb a nők mindig a nagyméretű férfiakat keresik. Mert az az izgalmas ,férfias számukra ha nagy a pénisz. Szóval akinek kicsi van azt úgy elveszik elmegy egynek a hétköznapokba. Vagy valami oka van 1, szerelem 2, hála - barátság 3, anyagi pénz lehúzás
De ezekben a kapcsolatokban sosincs az hogy a nő látja benne az alfat , szexistent , adoniszt akire azonnal nedves lesz. Ez olyan mint albérletben lakni. Szükséges valahol lakni de nem azt jelenti hogy erre vágyunk (hanem saját ingatlanra) megtűrjük a 15 centis partnert mert olyan aranyos és nincs pont más de nem tartjuk igazi férfinek.
18#
Akinek nincs legalább 13-14cm és virsli, azt jogosan foglalkoztatja a méret. Mondjuk maga ez a kérdés abszurd.
1) Nem csak a pénisz számít!
2) A pénisznek nem csak a hossza számít.
Nekem pl 5cm vastag szép egyenes, egy kicsit esztétikusan eres, a makk is szép(a makk még majdnem 6 cm széles is) bársonyos tapintású, sokáig bírom már az első alkalommal is, de ennek ellenére több lövetű vagyok.
Szerintem közel van a tökéleteshez a péniszem. Szopogatják is a lányok rendesen, de szerintem ennek jó ha 10%-ban az az oka, hogy milyen farkam van.
Ja igen, azt kifelejtettem, hogy nekem sincs 18cm, nekem is 1-2 mm-el nagyobb 16cm-nél...(néha én is örülnék ha kicsit hosszabb lenne)
A személyeskedő válaszok elkerülése végett: nekem semmi problémám a méretemmel. A kérdést azoknak hoztam létre akiknek van!!
Ez kb olyan mintha nyernék 5 milliárdot a lottón és akkor egy általános problémáról (nők miért várják el a saját lakást a egyszerűmelós férfiaktól?) ugyanúgy feltenném! Attól függetlenül hogy valószínűleg több lakásom is lenne és nem érintene közvetlenül a probléma.
Hátha egy példa segít!;
A ferfiak nagyresze egy vékony csinos nőre ösztönösen úgy gondolja hogy televerné. Egy kövér nő nem vált ki szexuális vágyat.
A nőknél ugyanúgy ösztönösen az jön le ha látnak 2 meztelen pasast az egyiket 14 cm farokkal a másiknak mondjuk 20 al, a nagyobbra fognak úgy gondolni hogy ő igen férfi! “Férfiasabb “ .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!