Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nők! Volt már olyan,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Volt már olyan, hogy mélytorkozàs közben elhànytàtok magatokat, vagy lehànytàtok a pasit?

Figyelt kérdés
Én is nő vagyok, de képtelen lennék mélytorkozni. Hányásfóbiàm van, szóval nem kockáztatok meg még egy öklendezést sem!

2023. nov. 7. 17:35
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
11-es! Juj. És a pasi hogy reagálta le a szitut ( amúgy köszi az értelmes választ!)?
2023. nov. 7. 18:53
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
12. Igazából miatta volt mert jól ráhúzta a fejem és szóltam neki hogy el fogom hányni magam de nem érdekelte, meg is történt, meglepődött de különösen nem érdekelte, gyorsan hoztam egy törölközőt, letöröltem ami olyan lett és szoptam tovább, el is élvezett.
2023. nov. 7. 18:59
 13/16 A kérdező kommentje:
Hát nekem elment volna a kedvem ha ilyen a pasi, nem hogy még folytassam is.
2023. nov. 7. 19:01
 14/16 anonim ***** válasza:
66%
Nyugi, tőled is elmegy a pasik kedve.
2023. nov. 8. 05:27
 15/16 anonim ***** válasza:
51%
Velem egyszer történt a barátom rányomta a fejemet igaz nem ra hanytam de rohanytam hanyi a wc-be
2023. nov. 8. 06:44
 16/16 anonim ***** válasza:
79%

Imádom amikor összerándul a csaj egész teste olyankor.

Nem amikor lehány csak amikor jön a reflex neki.

2023. nov. 8. 07:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!