Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mélytorkozni képes lányok, akiknek több partnere is volt, mit reagált a partneretek, mikor először torokra vettétek?
Figyelt kérdés
Illetve hány évesek voltatok?2020. dec. 25. 07:16
2/6 anonim válasza:
Megszopatott majd nagyt élvezett, először 16 voltam, 20/l
3/6 anonim válasza:
pasik!!!
nem unjatok meg ezt a sok ilyen temaju kerdest?? kezd nagyon irritalo lenni ez az orrbafulbeszajba melytorkozas! anelkul tappodtat se mi hujek??!
4/6 anonim válasza:
Náluk az a plusz általában, 2 éves kapcsolat alatt, 4x csináltam, amikor kicsit vadabb, kötözős szex volt.
5/6 anonim válasza:
ez ok de nehogy mar egy pasas "kovetelozzon" ez ugyben!! oruljon ha a lany hajlando ra es megteszzi! en utalom ha a hajamnal fogva ranyomja a fejem tovig es meg pofazik is hogy "ugye milyen jo igy te ringyo"!!
kedvem van felelni hogy,;-"anyadnak biztos te paraszt"
ugyhogy ferfiak csendesebben ha kerhetnem
39L
6/6 anonim válasza:
én nagyon meglepődtem, mikor egy milf prosti úgy kapta be, hogy nyalogatta közben a golyókat, ami a 20asnál nem kis teljesítmény.
otthon nem szeretném, ez is inkább érdekes és izgató volt, nem annyira jó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!