Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális hogy egy csajjal beszélgettem kb 10 napig és szeretne talizni meg "kipróbálni" dolgokat?
Normális, amit a csaj akar.
Meg normális az is, amit te akarsz.
Egyszerűen csak nem passzoltok össze. De ha őszintén elmondanád, hogyan érzel, akkor lehetőséget adnál neki, hogy megértse, esetleg elfogadja, azt amilyen te vagy.
Akinek gyors ez a tempó, na ök azok, akik kb átpasszolják a csajt a következő srácnak.
Ne agyalj ezen, menj azt talizz!
Nekem volt hogy pár óra is elég volt.
Az élet rövid és elég nehéz sokszor. Egyszerűen fogadd el ami jóbdolog jön. És ez annak tűnik...a szex (már a jó) mindig az..
Mire kellene várni?
Netes ismerkedésnél szerintem az a normális, ha pár napon belül találkoztok. Ha na srác nem akar találkozni, teljesen elvesztem az érdeklődésem, megunom. Fontos, hogy szimpatikus legyen, de erre elég pár óra beszélgetés vagy pár nap, nem fogom az örökkévalóságig a semmiért húzni, hiszen úgyis a személyes találkozó számít.
Nem is értem, hónapokig szeretnél a neten andalogni és fantáziálni, aztán meg pofára esel? Ennek mi értelme van?
34N
Ha nem kamuzik,és váratod,elkezd másfelé nézelődni.Talizz vele,adj meg neki mindent.Ne itt picsogj.
Lépj a tettek mezejére!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!