Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erotikus masszázs pároknak?
Masszőr vagyok és nem fogadok akárkit. Én nem kiverem neki, vagy megujjazom és viszlát! Nálam teljes felfrissülés van, az orgazmus a végén azért kell, hogy a vendég is elfáradjon, kielégüljön, boldogsághormon termelődjön stb. A masszázs nem az intim területeken kezdődik, arra fokozatosan térek rá. Ugyanúgy megmaszírozom pl a lábujjakat (amit néha meglepődnek), mert maga a talp is nagyon sok ideggel rendelkezik, vagy a váll, nyak, mell stb.
Férfiaknál a herék és a teljes hímvessző maszírozása szokott a végén lenni, figyelnem kell az orgazmus közeledtét, mert fontos, hogy 60 percél hamarabb nehogy elsüljön.
Érdekes a múltkori vendégem, akit maszíroztam és már épp rá akartam térni a befejezésre, amikor a farka magától elkezdett srpiccelni, sajnos ilyenkor az orgazmus nem olyan jó, ha gyorsan nem kezdem ingerelni kézzel, úgyhogy észnél kell lenni és figyelni a test minden apró rándulását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!