Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi lenne az amiért bevallalnád?
Nekem volt barátnőm, aki nem szeretett szopni, de adtam neki 500ft vagy 1000ft-ot és azért leszopott.
Volt thai lány is aki felajánlotta, hogy masszázs után leszop és annyit adok amit gondolok, neki 5ezret adtam.
Prostit is szopattam már 15ezerért.
De a legjobb egy puncsos lány volt, na ő egy igazi bombázó volt. Gyönyörű arc, szupermodell testalkat, még tanult is volt. Fizettem a vacsit+50ezret.
Jó drága szopatás volt :D. Ennyiért már egy szex is kijárt volna.
A thai lány hogy volt. Már több embertől is hallottam. Csak random felajánlják vagy olyan helyre kell menni, ahol hirdetik is ezt?
Az ízlés relatív, van akinek bomba csaj vagyok, van akinek nem.
Nekem eddig egyszer volt ilyen ajánlatom, 50k ajánlott fel az illető egy szopásért. Nem mentem bele, különböző okok miatt. 1 millió már elég erős motiváció lenne, annyiért egy pipát bevállalnék szerintem. (Ha már valaki ekkora összeget említett )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!