Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, fiúk! Szeretitek ha egy nő beöltözik nektek?
Ha szexi fehérneműről van szó miket szerettek? Milyen fazon, szín stb?
Jelmezeket?
Szeretném a páromat meglepni alkalmanként de nem szeretném a sima melltartó bugyi szettet.
Csipke body? Comb harisnya vagy sima harisnya?
Ötleteket szeretnék kérni mert elvesztem rengeteg féle van.
Attól függ mibe öltözik.
Én nem szeretem, ha olyan szexi rucit vesz fel egy nő ami túl sokat elvesz vizuálisan és fizikailag is. Én szeretem látni és megsimítani a partner bőrét, nem a ruhára izgulok rá.
Vannak hálós ruhák, vagy combfixek amik nagyon izgatóak, de ugye a csaj miatt lesz izgató és nem a ruha miatt.
Van amikor a kevesebb a többi, ha meg akarna lepni mondjuk a párom, akkor izgató lenne pl ha bugyi nélkül lenne, akár melegítő nadrágban. Mármint itt a meglepetés az lenne, hogy ha lehajol, akkor tudja mi a következménye és ilyenkor nem lenne rajta bugyi.
Köszönöm
Akár azt is leírhatjátok hogy milyen meglepetéseket szerettek ezzel kapcsolatban mint az első válaszoló szívesen fogadok tanácsokat :)
Igen, de ne legyen túltolva, vagy erőltetett a dolog.
Én a spontán dolgokban több izgalmat találok.
Én például a sima ruhákat szeretem, a sok csipke nem tetszik annyira.
Érdemes előzetesen felmérni, hogy mi tetszik neki. Ott az egész internet erre, nem?
Mármint pl. együtt nézitek, és akkor látod is rajta.
Nem féltékenykedni közben! Az nem jó semmire.
#1 vagyok:
Pl combfix harisnyakötővel nagyon izgató
husis combon kifejezetten tetszene a hálós combfix
ja és bugyi nélkül, vagy ha van bugyi, akkor ugye felül legyen, hogy könnyen levehető legyen :)
4:
Igazad van , hogy spontán jobb .
3. voltam .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!