Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, van olyan bdsm fantázi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, van olyan bdsm fantáziátok, amit szívesen ki is próbálnátok?

Figyelt kérdés

2023. nov. 6. 10:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
48%

Ne haragudj, de amikor ott tartunk, hogy egy szexualitáshoz semmi köze kérdésre, vagy válaszra is jön az ismerkedős privi, miközben pont, ahogy te írod, szart se tud a másikról... Egy ilyen kérdésre adott válasznál célszerű odaírni, teljesen mindegy, hogy büdös, koszos talpról nyalna g€cit, viaszt akarna a nyomorult testére, ketrecben akarna senyvedni, vagy üssék, amíg nem csordul a vére, akármi... pont leszarom, ne ossza meg. #7 voltam.

2023. nov. 7. 00:10
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

11. Ismerkedni, próbálkozni bárhol lehet, és sok ismerkedés kezdődik úgy, hogy szrt se tud az ember a másikról. Attól, ha valaki pl. pont ruhaboltban próbál ismerkedni vagy buszon, nem jelenti, hogy ruhafétise vagy buszfétise van. De lehet, nem jól értem.

Ez a szexualitás téma itt az oldalon pont arra van, hogy ilyen témákról beszéljenek itt. Olyan választ nem feltétlen érdemes írni, hogy "igen" vagy "Nem", mert amúgy is gondolná mindenki. Ha meg nem akar róla írni valaki, akkor miért ír, nem értem a lényegét.

Nekem amúgy olyan fantáziám van, amit tuti nem fog itt lány leírni, szóval nem fogom kiverni senki beszámolójára

2023. nov. 7. 01:12
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Akkor átfogalmazom:

Én nem akarok ismerkedni, de ha nem nyomatékosítom, hogy nem kérek privit, kapok. Ahogy mások is.

Nem a kiverés a lényeg, hanem hogy nem szeretnék magánbeszélgetést folytatni, levelezgetni senkivel.

Nem kell fétis, az említett réteg úton-útfélen próbálkozik boldog-boldogtalannál, és ez már durvább, mint bármilyen fétis.

2023. nov. 7. 08:06
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Mivel eldöntendő a kérdés, ez bőven elegendő válasz: igen, van.
2023. nov. 7. 18:59
 15/20 anonim ***** válasza:
38%

Ennyi ! Ugyan a szaftos részletek sem megvetendőek ?! 😉

F / D

2023. nov. 7. 20:08
 16/20 anonim ***** válasza:
28%
Szaftos részlet kell? Legyen egy példa a sok közül: a szolgám ajándékozzon meg masszázzsal. Nana, nem mocskos szolgakéz általi szakszerűtlen, tapogatásra és fogdosásra gondolok. Álmodik a nyomor. Hanem profi kéz vegyen kezelésbe, masszázsszalonban. Sokadik alkalom esetén a kis nyomorult jelen is lehet, és nézhet.
2023. nov. 8. 10:21
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Csak egy sima kikötözős szex
2023. nov. 9. 10:27
 18/20 anonim ***** válasza:
67%

#17!

Mint kötöző, vagy mit kötözött?

2023. nov. 11. 13:23
 19/20 anonim ***** válasza:
51%
Természetesen van.
2023. nov. 20. 13:36
 20/20 anonim ***** válasza:
38%
Köszönjük a részletes, mindenre kiterjedő válaszod 😉
2023. nov. 21. 03:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!