Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi az ami a fantáziátokban nagyon izgat,amire masztizáskor nagyot élveztek,de a valóságban szinte biztos ,hogy nem próbálnátok ki?
Figyelt kérdés
2022. aug. 17. 13:45
1/9 anonim válasza:
ezt tudom! Nemrég kiderült feleségemről, hogy iszonyatosan gerjed fantáziában a dupla behatolásra, popsi és punci, viszont élőben nagyon nem szereti az anált, semmilyen formában. De fantáziában nagyon könnyen benedvesedik egy ilyenre.
2/9 anonim válasza:
Erőszak áldozatául esni. A filmekben jól csinálják meg, a valóságban rossz lehet.
3/9 anonim válasza:
Szintén az erőszak. Nagyon felizgat. De nyilván a valóságban traumatizálna.
De ilyen pl a bukkake, blowbang is. Nagyon izgató, de nem vállalnám be a valóságban.
5/9 anonim válasza:
#4: 18 év alatt illegális alkoholt fogyasztani.
6/9 anonim válasza:
K*rvaság. Természetesen soha nem fogom megtenni, ezernyi veszélye van.
8/9 anonim válasza:
Haha, ezt elírtam. Pedig a pia is jó!:D szeszmentes és szexmentes 18 év alatt az élet:D
9/9 anonim válasza:
Nekem is az erőszak. Élőbe szar lenne
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!