Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiába vagyok vonzó, 14/3,5-lel eláshatom magam?
Figyelt kérdés
Mondjuk, nagyobb farkú elvált ismerősöm is van, úgyhogy sejtem a választ...😄2023. nov. 5. 20:13
21/29 anonim válasza:
#20 És honnan tudod, hogy tényleg nő? Pl a youtube-on látod. De amúgy simán lehet, hogy neki az a ideális, de az átlag akkor is 18 centi. Jut rá három 19 centis ideális nő.
22/29 anonim válasza:
A nőknek fogalmuk sincs mekkora a 15cm.
23/29 anonim válasza:
#22 Pedig sokan tudják attól, hogy nem mondják meg. Vannak praktikák, amivel 1 centi hiábal simán megmondják. Főleg ha már leértek egyet.
24/29 anonim válasza:
De az egyik kutatáson műpéniszt mutattak a nőknek és úgy választottak. Úgy is 17-18 jött ki.
25/29 anonim válasza:
Abban a kutatasban 16cm volt 😅🤣
26/29 anonim válasza:
Én már két ilyen kutatást olvastam. Az egyiknél tényleg 16,2-3 jött ki. De vastagságra 13 centis kerület jött ki ott is, ami 4,4 széles kb.
27/29 anonim válasza:
Nem tudom, az enyém milyen vastag, de kb. 14 cm az enyém is, sok nőnek már ez is fáj, ha tövig nyomod. Szóval, senki nem panaszkodott még (arra, hogy kevés lenne). Pedig már vagy 50 nővel voltam.
28/29 anonim válasza:
27-es Egyet tanulj meg. Attól hogy nem panaszkodtak, még a hátad mögött máshogy gondolták. 50 partner is úgy jöhetett össze hogy csak egyszeri alkalmak voltak. Kapcsolatra és egyéjszakásra is alkatmatlan a méretünk remélem ezt tudod te is.
29/29 anonim válasza:
Nem tudom, te mit tapasztaltál, de ezzel a mérettel volt már több komoly kapcsolat is, egyéjszakások, szexkapcsolatok. Ha annyira kevés lett volna, akkor az utóbbi 2 kategória nem jött volna össze. Könnyű szexre egy nő miért válasszon kisfarkút, mikor választhat nagyfarkút is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!