Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adtátok már kölcsön sexre a csajotokat havernak barátnak rokonnak?
Figyelt kérdés
Persze mindenki tudtával és beleegyezésével? Honnan jött az ötlet ki kezdeményezte a lehetőségét? Kinek?2023. nov. 5. 08:34
41/45 anonim válasza:
Egy kollégám, edzőtársam (kicsit haverom is volt), kezéről csaptam le későbbi nejemet, aki szintén munkatársunk volt. Nem tudtam, hogy randiznak, illetve szexbarátságban vannak. Éppen próbálkoztam, randiztam egy másik lánnyal is az edzésről. A haver, aki idősebb volt nálunk, annyit kérdezett, ugye nem szórakozok vele, nem trófeának akarom csupán. Evvel tulajdonképp beletolt egy komolyabb viszonyba. Hanyagoltam a lányt az edzésről, és csak lelendő nejemre koncentráltam. Két év után házasság lett belőle, majd két gyerek is született. Harmadik közös évünkben nyitottunk a többes szexre is. Mindkettőnket izgatott a dolog. Egyik szexpartin ott volt az exe, akinek kezéről lecsaptam. Majd voltunk vele hármasban is párszor. Kétszer nélkülem ment el hozzá, vagyis, igen, kölcsönadtam nejemet neki, illetve elengedtem, hogy félred.gjon vele. Akkoriban volt egy baráti és szexkapcsolatunk egy házaspárral, akikkel évekig jártunk össze. Velük többször megesett, hogy különböző felállásokban, de valaki kimaradásával volt szex. Talán ezután érezte nejem úgy, hogy megteheti, hogy kettesben szexeljen az exével. Még négy évet éltünk együtt, mire elváltunk. A szex soha nem volt probléma köztünk, inkább csak más irányba változtunk, nem azonosak voltak már az életcélok, prioritások.
42/45 anonim válasza:
Az enyémet nem kell kölcsön adni, megy magától mintha muszáj lenne
43/45 anonim válasza:
43: ne hülyéskedj. A nők nem ilyenek.
44/45 NTBS válasza:
Sosem.
Az aktuális kedves nem egy tárgy.
45/45 anonim válasza:
Legjobb haverral cserélünk mindig párt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!