Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adtátok már kölcsön sexre a csajotokat havernak barátnak rokonnak?
Figyelt kérdés
Persze mindenki tudtával és beleegyezésével? Honnan jött az ötlet ki kezdeményezte a lehetőségét? Kinek?2023. nov. 5. 08:34
31/45 anonim válasza:
Többször is persze aktív vagy passzív felügyelettel
32/45 Istvan485 válasza:
Hány éves lányokról beszélünk???
33/45 Oldfire válasza:
Eszkimóknál alap volt egynidőben a vendékenek a feleség kölcsön adása. Bunkóság volt nem elfogadni.
34/45 anonim válasza:
33. Alá tudod támasztani? Mert messziről jött ember azt mond amit akar.
35/45 anonim válasza:
Utolsó,a neten 3 perc alatt találsz róla cikkeket…
36/45 anonim válasza:
(Ex)pasim többször mondta,hogy a főnökének nagyon tetszem. Jobb munkákat kapna ha "kedves" lennék vele. Túl jól sikerült:) Olyan jól egymásra hangolòdtunk egy hármasban töltött vacsinál,hogy pasi repült és a főnökével élek azóta is 😅 szerelemben lassan 2 éve. 😁
37/45 anonim válasza:
kölcsön nem adtam, csak megosztoztunk rajta
38/45 anonim válasza:
Csajhajcsár (qrvapecér) haverom állandóan mondogatja hogy így meg úgy meghúzza... de nem adom... semmi pénzért se! :D
39/45 anonim válasza:
38. Végre egy normális ferfi. :)
40/45 anonim válasza:
Hát nem kölcsön adtam. 5 éve szilveszterkor alakult úgy hogy a haverral feleséget cseréltünk. A feleségeink testvérek. Egymás előtt szexszeltünk nagyokat. Azóta sokszor már.
Utólag rájöttünk, hogy a párcseréhez a havernak és nekem nem sok közünk volt, mert a lányok keverték már a paklit egy ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!