Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként a puncis szexhez viszonyítva milyen análisan szexelni ?
Figyelt kérdés
2023. nov. 4. 22:50
1/19 anonim válasza:
Feszítő és folyamatos székelési inger
2/19 anonim válasza:
Feszítő, és tudom, hogy valami mocskosat teszek, de ettől izgi.
3/19 anonim válasza:
1-2 pontosan leirta, én imádom az anált
5/19 anonim válasza:
Mintha mindjárt besz@rnék. Szörnyű érzés.
6/19 anonim válasza:
A feszítő a legpontosabb megfogalmazás. Az élvezet a tudatból jön, hogy mit csinálok.
7/19 anonim válasza:
Teltségérzetet okoz a végbelemben, mintha azonnal nagy dolgot kéne végeznem. Közben ha nagyon mélyre dugja még nyilal az elején, de ez utána elmúlik teljesen és be tudja tolni tövig anélkül is, hogy fájna. Én tudom élvezni, maga a székelési inger ahogy a bélfalat ingerli, az tud jó lenni idő után.
8/19 anonim válasza:
" maga a székelési inger ahogy a bélfalat ingerli,"
7. Valami más baromságot írj már.
9/19 anonim válasza:
Miért kell egyáltalán a bélbe dugdosni???
10/19 anonim válasza:
8: Neked a végbélnyílásod után a gégéd jön? Az a végbeled te buta gyerek! Ha pedig oda bedugja a hímtag, akkor a bélfalat is eléri vele és mozgatja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!