Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek heti 2-3 anális szex sok? A sima mellett persze.
Figyelt kérdés
Análisan szexelők véleményére vagyok kiváncsi.2023. jún. 27. 15:54
2/25 anonim válasza:
Szerintem simán belefér,de ez mindenki maga érzi. Volt mikor napi szinten csináltuk L
3/25 anonim válasza:
Nem, miért lenne? Ha mindketten szeretitek, akkor jó is, hogy ilyen sokszor alkalmatok van rá
Ha viszont valamelyik fél úgy érzi, hogy már túl sok, és nem akarja/nem esik jól neki, akkor sok. Ez tőletek függően akár havi egy is lehet, de akár napi kettő sem.
4/25 anonim válasza:
Szerintem tök oké! (fiú vagyok és kapom a barátnőmtől)
5/25 A kérdező kommentje:
Mi is szeretjük de a parom fél nehogy gond legyen hosszu tavon,ezért heti 1x akarja ő. De én többször is szeretném
2023. jún. 27. 16:29
7/25 anonim válasza:
Mi havi 2-3x csináljuk. Nekünk ennyi az igény.
8/25 anonim válasza:
Mi naponta, sőt nem ritkán naponta többször is csináljuk, 5 éve. Semmi problémát nem okozott.
9/25 anonim válasza:
Kimossátok előtte, vagy beöntés?
10/25 anonim válasza:
Igen, mi csak tisztán csináljuk! (4)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!