Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan kevés férfi foglalkozik a mellek izgatàsàval, vagy én futok bele mindig olyanba, akinek ez nem fontos?
32 éves nő vagyok és baromira érzékenyek jó értelemben véve a melleim. Ha valaki tud bánni velük, simán sorozatos orgazmusom van, csak a melleim kényeztetésétől. Punci nyalás és mellbimbó izgatás kézzel kombó meg egyenesen önkívületi állapotba hoz. Viszont nagy bánatomra alig találni olyan pasit ,aki akár órákig is szereti kényeztetni a melleimet, pedig szépek, formásak annak ellenére, hogy nem kicsik.
Talán kettő laza kapcsolatom volt, ahol a pasik meg voltak őrülve értük és fél napig is képesek voltak kb kényeztetni őket. És azóta sem találtam ilyet.
Miért hanyagolják el a férfiak az egyik legkomolyabb erogén zónát?
Nem, nem kérek privát üzenetet, csak jó lenne megérteni, hogy miért kevés a mellmàniàs pasi.
Én szeretem a cickókat, nézni is, fogni is, nyalni is, mindent is. :)
Nálam jó kezelést kapnak.
Èn nem is tudom,hogy lehet,hogy a nèzetek,igènyek,s akár èlvezetek nem találkoznak.
Ugyanis èn pont ilyen vagyok jelenleg szingli pasiként,aki ezt szereti csinálja èlvezettel,s sokáig.
Imádok hosszasan kényeztetni minden olyan mellet,cicit,ami eredeti,s esetleg nem picike!
Nálam ez sokkal fontosabb,mintsem egyből a puncit támadjam!
Mindig is ilyen pasi voltam,s vagyok,viszont nem találok akár csak erre Hölgypartnert!
Ha mègis lenne ilyen nő,aki ezt szeretné,s élvezi,hogy egy pasi akár órákig a mellein,bimbóin csüngjön,akkor Ő nyugodtan írhat nekem privátot!!!
Engem nem érdekel az se,ha esetleg jóval nagyobb,akár lógósabb az adott cicike.
Számomra egy a lényeg,hogy természetesek legyenek,meg hogy szeressèk a hosszasabb izgatást,kényeztetést,a "tulajdonosa" is!
Egy cici,bimbóimádó szingli,hetero pasi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!