Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem túl magam egy új férfinél az előzőnél megélt többéves sikertelenségeimet az ágyban?
Figyelt kérdés
Nem sikerült szinte sosem a lovaglóban a volt barátommal,mert mindig lelankadt. Emiatt állandóan azt éreztem,béna vagyok. Nem merem megpróbálni az új partneremmel,pedig imádom uralni a terepet. Adtok tanácsot? (30N)2023. nov. 3. 22:21
2/11 anonim válasza:
Uj férfi uj lap szóval gondolj arra hogy ez teljesen új kezdet!
3/11 anonim válasza:
Igen: próbáld ki az új fickóddal is és tapasztalni fogod áll neki mint a beton :) Ha elsőre nem akarod semmi gond, akkor dugjatok addig más pózokban amíg fokozatosan feloldódsz és látod a pasin hogy azé' igenis kívánatos vagy neki.
4/11 anonim válasza:
Azt azert erzed, hogy a kezeid, vagy pofid altal mennyire lesz kemeny. Ha itt atmegy a szuron, mar lovagloban sem lesz ezzel gond.
5/11 NTBS válasza:
Könnyen. Legyél bátor. Az előd bűneit, ne az utód fizesse meg! te pedig hidj magadban.
6/11 anonim válasza:
Az őszinteség miért nem opció soha? Én is bénának éreztem magam, ezért mondtam a páromnak, hogy adjon visszajelzést, igazítsom meg közben, mert bizonytalan vagyok ebben. Semmi gond nem volt, érzéssel csináltam, imádjuk mind a ketten.
7/11 anonim válasza:
Az a többéves sem a te sikertelenséged volt!!!! Bizzál abban, hogy ez az uj pasid nem gyötörte még szét masztival a pöcsét!
8/11 anonim válasza:
Előbb hagyjad ,hogy dugjon ahogy szereti majd ülj rà és vedd kezelésbe a farkàt.
9/11 anonim válasza:
a csajok 90%-a rosszul csinálja a "lovaglást" persze hogy lekókad tőle a pasi,,
... az nem jó ha ülsz a medencéjén és előre hátra csúszkálsz, idegesítő, és nem érzünk semmit, ha beleguggolsz na az egyből más, de olyankor 10 másodperc múlva már a halálotokon vagytok hogy jaj izomlázatok van. :D
10/11 anonim válasza:
Adnék tanácsot, csak nem akarom hogy sok szorongó nyomi lepontozzon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!