Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak hasonló adottságokkal! Hogy csináltátok?
Férfiak, akiknek kicsi pénisze van (15cm alatti). Ti hogy dolgoztátok fel, hogy ilyen téren kevesek vagytok a nőknek, maximum beérik vele, ha nincs ló, jó a szamár is alapon?
Nekem sajnos nem megy.
A szexben nem szabad kompromisszumot kötni, mert az elégedetlenséghez vezet. Akár megcsaláshoz/szakításhoz is.
A nők maximum 10%-ának jó ténylegesen a kis méret és akkor még ott a többi dolog, amiben passzolni kell. A cuckold nem izgat.
"akiknek kicsi pénisze van (15cm alatti)."
"A nők maximum 10 %-ának jó ténylegesen a kis méret"
Ha te a kis méret alatt a 15 cm-t érted, akkor ez egy tévképzet, de komolyabb tétben fogadnék, hogy több száz nő véleménye és több év terápiás munka után is ragaszkodnál ehhez.
Tudsz szöveget értelmezni? A 15cm alatti neked 15cm? A női véleményekből tudom, hogy mi a kicsi.
"Tudsz szöveget értelmezni?"
Igen, tudok, csak a tőled idézett részek másolása és beillesztése után a kifelejtettem az utolsó mondatból az "alatt" szót.
Elnézést, ha ez a szövegkörnyezet ellenére nem volt kikövetkeztető.
Értettem, hogy a 15 cm még nem kicsi a te fogalmaid szerint, a 14 viszont már igen, csak hülyeségnek tartom nő létemre.
Mi a kicsi? Sose mertem, de volt több kb 12-13 cm-s barátom is, és velük volt a legjobb. 15-től már egy durvább szexnel erősen megbökheti a méhem ami fáj.
Egyszer volt egy olyan akinek állva keresztbe elfert a tenyeremben, ráadásul egy zömök fiú volt. Na arra már én is azt mondom hogy az tényleg kicsi. De erősen összeszoritva magam vele is jó volt, ő szakított, én maradtam volna.
De ezeket ti itt úgyse hiszitek el, szóval jöhet a piros kéz, meg a trollozás.
Én elhiszem, de ez nagyon ritka.
Én nő vagyok, és szerintem tök mindegy. Nem pont csak "azt" a részedet fogja megkívánni senki, hanem az egész embert. Legyél ügyes ;), az bőven elég.
(33N)
#14, #16
Ilyen nőből kéne sok. Kár, hogy nagyon kevés van.
?
Már régebben is írtam egy hasonló kérdésnél, nem a méret határozza meg a jó szexet! Tudd használni! Légy határozott, nézz utána, milyen pózok eredményeznek mélyebb behatolást, mert azok lesznek a neked valók. Tudj máshogy is kényeztetni nőt. Kézzel, szájjal, nyalni szopogatni, harapdálni. Melleket se hanyagold el, ha érzékenyek. Sok nőnek az. Váltogasd a pózokat, légy kreatív. Ne légy gyorstüzelő.
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!