Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tinédszer éveimben még biztosa...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinédszer éveimben még biztosan nőni fog a 18 centis péniszem? A barátom anyja is megbámult alsónadrágban.

Figyelt kérdés
A lényeg, hogy elég nagy péniszem van és elég fiatal is vagyok még, nem is írom le mennyire :D. A lényeg, hogy most 18 centi, és elég vastag is. A barátom anyja is amikor náluk voltam és mentem ki zuhanyozni alsónadrágban, észrevehetően megbámult. Nem tudom akarna e vmit, bár gondolom azért nem :D.
2023. nov. 3. 12:28
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
Jól gondolod nem akar tőled semmit :) A fejed lágya fog majd benőni (remélhetőleg) az évek folyamán amikor rájössz, hogy lehet akármekkora rudid önmagában még édeskevés a szexhez.
2023. nov. 3. 12:34
 2/7 anonim ***** válasza:
72%
Nem biztos, hogy nem akar semmit. Ha nincs otthon lerendezve, neki is lehetnek igényei.
2023. nov. 3. 12:51
 3/7 anonim ***** válasza:
66%
Első barátom is olyan 18 centi volt 14-15 évesen. A legutolsó szám amit mondott a 21 volt 2 évvel később. Persze hazudhatott is 🤷‍♀️
2023. nov. 3. 13:07
 4/7 anonim ***** válasza:
85%

Mit kerestél te az Anyja előtt alsó nadrágban ?

Én is voltam fiatal de az udvarlóimban volt annyi tartás hogy a szüleim előtt normálisan felöltöztek

N29

2023. nov. 3. 13:52
 5/7 anonim ***** válasza:
56%

És igen a fürdőben. Fetkőztek le a fürdéshez és nem mentek alsó nadrágban

Nem otthon voltak hanem vendégségben

2023. nov. 3. 13:54
 6/7 anonim ***** válasza:
58%
#2 lehet vannak igényei, de 99.999% hogy azok nem egy tinigyerekre irányulnak (főleg ha a fia osztálytársa) legyen akármekkora a hömpörője.
2023. nov. 3. 14:02
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez még nem jelent semmit

Nyilván ha az ember elé egy nagyobb csomag tául akarva akaratlanul is megbámulja

Nekem is látta már meg a húafarkam boxeron keresztül nagynéném anyám meg nővérem de semmi nem volt

Megjegyezték hogy a lányokkal nem lesz gond és ennyi

Aki meg furállta hogy boxerban megy fürdeni...egy uszodában vagy strandon se takar az úszónadrág többet...

2023. nov. 3. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!