Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szintén jártatok már úgy, hogy a csaj anyja jobban sz*p*tt?
Az anyuka fizikailag több örömöt okozott, érződött a tapasztalat.
De a kislányt választanám akkor is, mert úgy próbált torkozni a kis rib4nc, hogy nekem fájt. Azt is nyelte ami mellé ment.
A nőket ki érti ...?
🤣🤣🤣
Igen! 🤣🤣
És a szex is nagyságrendekkel jobb volt vele, bár csak 2x csináltuk.
Életem egyik legjobb élménye volt az a nő így is. Mondtam is neki, hogy a lánya nagyon amatőr hozzá képest.
#7 Csak 20 évvel volt idősebb a lányánál, nálam pedig csak 10-zel. És nem volt 100farok benne. Kevés pasija volt, hamar férjhez ment. Egyszerűen jobb volt így is. Élvezte!
A lánya két ujjal fogta a farkam, immel-ámmal szopott, nem nyelte le sosem. Az ágyban meg csak feküdt. Ezzel szemben anyuka kifacsart mint egy citromot, nyelte az anyagot mint kacsa a nokedlit, az ágy meg majd leszakadt alattunk úgy keféltünk. Mikor elélveztem, olyanokat mondott, hogy le se lankadt a farkam, dugtam tovább. 4-5menetet nyomtunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!