Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt eddigi életed legizgalmasabb, legperverzebb, legfurább, legváratlanabb, legélvezetesebb szexuális élménye? Teljes mindegy milyen okból volt maradandó bármi jöhet.
Én 45, a hölgy 65+. Porszívóját kellett megjavítani, tele volt macskákkal, full macskaszag a házban:) Otthonkában volt, véletlenül hozzáértem a melléhez..Kávézás közben már szopott vidáman🙂🙂
Jó volt
Egy nagyon-nagyon csinos domináns lánynál voltam, ablakmosás, ilyesmi, majd ott kellett aludnom, nyalni-falni, kényeztetni. Utóbbi dolgok váratlanul és extraként értek akkor még, de annál jobb volt.
Kérdező, az utánna helyesen utána.
Volt egy csajom, volt egy nagy sarokkádja otthon jacuzzi funkcióval, azzal masztizott sokszor. A lábát kitette terpeszben a kád szélére, így húzta oda a plnáját a fúvókához. Imádtam, mikor közben lesz0pott, de a legjobb az volt, mikor azt mondta, hogy f@sszal a seggében akar így elélvezni. Befeküdtem a kádba, úgy, ahogy ő csinálta, ő háttal nekem rám ült, bele a farkamba a seggével tövig, lábát kitette ő is, aztán bekapcsolta a masszázsfunkciót... Szerintem másfél perc alatt kivégezte magát, de én még hamarabb televágtam.
43f
Téli teremfocitorna, egy nyert meccs után az öltözőben találtam magam a fiúk között.
Akkor 20L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!