Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik amikor szexchateltek mindig ti irjátok a szöveget, vagy néha netről is másoltok?
Figyelt kérdés
2023. nov. 1. 14:21
1/12 anonim válasza:
Én alig találok olyan partnert, aki értelmesen tudna írni .
2/12 anonim válasza:
Mindig én találom ki de általában ez kölcsönös :)
3/12 anonim válasza:
Én találom ki, de már megvannak a jól bejáratott szövegek 😁
Alkalmazom is a randi előtt, hogy már mire találkozunk mindenki kellően oldott és felizgult legyen.
Sajnos titkos kapcsolatok esetén nincs idő órákig hevülni 😁
7/12 anonim válasza:
Én mindig magamtól írom, de ha nincs reakció, azaz a történet kölcsönös szövögetése, az már nem olyan jó. Hisz ha végig magam írnám, akkor minek kellene a másik fél?
8/12 anonim válasza:
Én mindig magam írom, de nem gyakran akad megfelelő partner sajnos.
9/12 anonim válasza:
Eszembe nem jutna bemásolgatni bármit is. Értelme sem nagyon lenne, hiszen a történet (már ha jó a partner) az nem egy séma szerint alakul. Számomra a probléma az, hogy nehéz megfelelő partnert találni, nagyon sokan úgy gondolják, hogy néhány mondatonként elég egy "ahh", vagy egy "igen". Bizonyára ez a hölgyek oldaláról is probléma lehet, csak más szempontból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!