Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért szeretik egyesek az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretik egyesek az anális szexet?

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon homokos. Meg amúgy is, undorító, hogy egy olyan helyre teszed a farkadat, ahol a sz@r helye van. Aki rendszeresen análozik, árulja már el, miért jó? Fiúk és lányok véleményére is kíváncsi vagyok.

2023. nov. 1. 10:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
56%
Engem a barátnőm lepett meg vele egyszer, nagyon jó volt, de a punci az csak punci! Nincs párja!
2023. nov. 1. 10:18
 2/16 A kérdező kommentje:
1# Igen, értem, de miért volt jó, miben volt más?
2023. nov. 1. 10:21
 3/16 anonim ***** válasza:
53%

Nem mindenki olyan prűd és finnyás, mint te! Nem vagyunk egyformák hálistennek!

Azért jó, mert jó! Már a kis szűk luk látványa izgat, mikor dugom a punciját hátulról. Szinte átkívánkozik bele a farkam. Olyankor nem azon angyalok hogy ott kulázik. Meg ki szokta mosni seggbedugi előtt! Jó érzés betolni oda a dákót! Az sem utolsó látvány mikor kitágul a farkad vastagságára! És hatalmasakat lehet bele élvezni! Még gyerek se lesz belőle...

2023. nov. 1. 10:26
 4/16 anonim ***** válasza:
58%
én nekem ex csajom vetette fel és nagyon jó volt. ő előkészűlt elötte és nagyon szerette az anált el is élvezett közben és nekünk azért jobb mert részben más élmény lehet akár gumi nélkül is és belelehet élvezni probléma nélkűl. ráadásúl nagyon szűk és jobban ráfeszűl a farokra. de mindenképpen sokkal körülményesebb főleg a csajnak a pasinak meg nagyon ovatosnak kell lennie nem lehet úgy tömni mint a puncit mert megsérűlhet a csaj nah meg tágítani kell elötte szóval nem lehet durr bele kell sikorító is vagy nagyon sok nyál.
2023. nov. 1. 10:26
 5/16 anonim ***** válasza:
88%

3. Attól nem prűd mert nem érdekli. Sok nőt sem érdekel, okkal.

Mindenki más, nem kell azért leszólni a másikat. Dugj seggeket, a puncikat hagyd meg a férfiaknak. :)

2023. nov. 1. 10:27
 6/16 anonim ***** válasza:
35%
Teljesen más érzés! Olyan különleges. 1 voltam. De a puncit jobban szeretem, és a bele élvezést is! Volt barátnőmmel a 3 év alatt vagy 1000x. szeretkeztünk.
2023. nov. 1. 10:28
 7/16 anonim ***** válasza:
51%
Nálunk mind a ketten nagyon élvezzük teljesen más élményt nyujt és különleges élvezet!
2023. nov. 1. 10:34
 8/16 anonim ***** válasza:
75%
7,najó,de ti fiúk vagytok.
2023. nov. 1. 11:12
 9/16 anonim ***** válasza:
53%
Leginkább arra jó, ha nagy, többnapos szorulása van az embernek, akkor mint a gejzír, elő tud jönni a sok Barnabás aktus közben és máris k*iszex is lesz belőle:).
2023. nov. 1. 11:33
 10/16 anonim ***** válasza:
50%
Szeretik a szar szagot
2023. nov. 1. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!