Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normàlis az olyan pasi aki 1 évig hozzá sem nyùl a barát. Nőjéhez és azért mert nem képes lemenni orvoshoz megcsináltatni a fitymafék hét?
Figyelt kérdés
Barátnőm mesélte hogy a barátja nem tudja emiatt kielégíteni. Ha a csajszi nem szól a kukagyerekbészre sem vette hogy ilyen baja van. Több mint 1 éve hozzá sem nyùl mióta össgeköltöztek de a bnőm nem hagyta még el. Én már rég szakítottam volna. Râadásul sokáig csak a kifogást kereste a srác nem a megoldást. Ennyire hogy lehet valaki lúzer, hogy ott a csaj vele és nem arra törekszik hogy együtt lehessenek? Agyilag zavaros lehet a hapsi?2023. nov. 1. 09:34
1/11 A kérdező kommentje:
Bocsi kicsit zavaros lett mert telefonról pötyögtem.
2023. nov. 1. 09:35
3/11 anonim válasza:
Lehet meleg, látszatbarátnő kell neki
4/11 A kérdező kommentje:
Pont ugyan erre gondoltam. Én igazàból a bnőmet sajnálom, hogy ennyi türelemmel volt semmi eredménnyel. Meg is mondom majd neki, hogy ne is várjon tovább a saját érdekében.
2023. nov. 1. 09:59
5/11 anonim válasza:
Hát ha eddig nem változott nem is fog. Én megbolondulnék ha ott lenne mellettem egy nő és 2 napig nem tudnék szexelni vele, nemhogy 1 évig.
6/11 A kérdező kommentje:
Pontosan ugyan ezt mondtam én is. De ugye nem akarja az ember jobban beleártani magát. Csak a srác még azt is hozzátette ami dühítő hogy mért ő ilyen..... Hát ezzel el van intézve.
2023. nov. 1. 10:11
7/11 anonim válasza:
Ostoba,buta,naiv a baràtnőd meg is érdemli, szégyen a nő.
8/11 A kérdező kommentje:
Ő is hibás, de a pasi szerintem gázabb.
2023. nov. 1. 11:06
9/11 anonim válasza:
A csaj miért nem mondja meg a pasinak, hogy kell neki a szex. Ha a a pasinak nem hiányzik akkor felszed egy k urogépet, aztán mehet a hármas. A barát nyal, a gép meg adja a szexet.
10/11 A kérdező kommentje:
Mert gondolom a csaj sem nagy igényű,de az alapot sem kapja meg.(Ezért nem értem,mire várt,miért nem lépett). A hármast meg eleve sokan el is utasítják. Én ismerem a lányt,oszt társak voltunk.Nem volt nagy pasifaló soha. Amikor nekem már volt 2 pasim,neki egy sem volt, és szűz volt. Nagyszülei nevelték fel, és nagyon durván is fogták. Nagyanyja egyszer bent volt szülően, anyám mesélte,hogy a néni azt mondta,milyen ócska ez a mai világ,hogy a 14-5 évesek már "tosznak" mint a nyulak. Akkor gondolom ez is közrejátszik a dologban.
2023. nov. 1. 11:57
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!