Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más bármilyen tekintetben a szex egy olyan nővel, aki túl van egy szülésen? (3hónapja)
Nem voltam még olyan nővel, aki szült már. Viszont most kezd kialakulni valami és a mai nap folyamán valószínűleg le fogunk feküdni. (A baba apjával nincsenek együtt, nem megcsalás). Látszik bármilyen tekintetben a nők testén, akár a puncijukon, hogy szültek? Befolyásolja ez valahogyan azt, hogy milyenek az ágyban? Szeretnék minél jobban teljesíteni az első alkalmon, és ezért vagyok erre kíváncsi.
27F/29L
Lehet striás a hasa igen, akár műtéti heg is van, ha császárral szült. Nálunk elég gyakori a gátmetszés is...
Mivel 3 hónapos a gyerek, ha minden rendben van nála akkor a mellei nagyobbak lehetnek a tej miatt.
Az hogy a szex milyen, azt nem hinném hogy befolyásolja.
Lehet másabb is, mert ha ők szexelni akarnak akkor tudják is hogy mit akarnak, legalább a többség.
Nem úgy mint a kis tini aki azt se tudja hogy kényeskedjen , nyavalyogjon.
Nekem a ket legjobb elmenyem anyukaval volt. Tudtak mi a jo nekik es nagyon szuk volt mind a ketto. Csaszarral szultek.
Konnyu volt oket a csucsra juttatni mert tudtak, hogy mi a jo nekik es kommunikaltak is.
Egy fiatal lany azt sem tudja mit akar, mit szeret es mindent a fiutol var. Barkobazni kell veluk ami nagyon faraszto.
Én kitagultam mint az alagút, előtte szűkebb voltam az átlagnál, azóta széltében alig érzem a farkat... Talán nem mindenki ilyen peches.
Amúgy jó eséllyel van még valamennyi hasa,vagy ráncosabb ott a bőr, a duzzadt mellek viszont nagyon vonzóak, de akár túl érzékenyek is lehetnek, vagy folyhat belőlük a tej. A baba pedig bármikor bezavarhat...
Gatseb normál esetben ilyenkorra már teljesen begyogyul, az egyikőtöknek sem okoz kellemetlenséget.
Ha császaros volt akkor meg ugyan olyan a hüvelye mint egy nem szültnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!