Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tőrténik ha pl 20 fiú beleélvez egymás után egy lány puncijába?
Tegyük fel hogy 20 db fiú szexel egy lánnyal és mindegyik beleélvez a lány puncijába a lány pedig pár hónap múlva terhes lesz plusz még azt is hozzá teszem hogy pl olyan fiúk is lennének benne mint afriakiak vagy cigányok és mindem féle országokból származó fiúk akkor ha ez megtörténne valakivel akkor kilenne az apa?
És milyen származású lenne a gyerek?
Ez fogta meg rendesen az agyam rz a kérdés.
És nem,nem troll kérdésnek szàntam mert valóban érdekel és kíváncsi vagyok a válaszra!
a troll válaszolók kíméljenek köszi!
Ja és boldog Halloweent!
#2 Csak egytől lehet terhes. Az hogy kétpetéjű ikrei legyenek, arra elég kicsi az esély, és az, hogy az a két (vagy több) gyerek több apától származton, arra még sokkal kisebb.
De akkor azoknak a gyerekeknek más lenne az apja. Ezt azért nem olyan nehéz kitalálni...
16 - Te ötös voltál biológiából???
Te mindent tudsz a szexről???
Ráadásul még súlyos fogalomzavarban is szenvedsz!
Hát nem tudom...
Ha valaki ötös bioszból, annak szerintem nincsenek ilyen kérdései...
"a sziv a jobb oldalon van"
lehet neked ott van, ezt, és az ilyesmiket nevezik születési rendellenességnek.
"a troll válaszolók kíméljenek köszi!"
- a troll kérdezők kíméljenek köszi!
Hagyjátok szegényt, ha szemből nézel egy embert, tényleg jobb oldalon van a szíve.
Én elhiszem a biosz ötöst, nyilván csak elsőben hiányzott amikor azt tanulták, melyik a jobb meg bal kéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!